23.4 C
Bucharest
Thursday, 21 September 2023
HomeInternaționalFOTO + VIDEO: Maroon 5, show incendiar la București

FOTO + VIDEO: Maroon 5, show incendiar la București

Mii de fani s-au adunat, duminică seara, în Piața Constituției, unde formația americană Maroon 5 a susținut primul concert în România, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album „V”.

Fanii au cântat la unison versurile melodiilor care le-au adus celor de la Maroon 5 faima la nivel mondial, precum „This love” și „She will be loved”. Totodată, solistul Adam Levine a cucerit publicul cu varianta acustică a melodiei „Lost stars”, inclusă și pe coloana filmului „Begin aganin”, în care joacă actorii Keira Knightley și Mark Ruffalo.

Nu au lipsit din show și momentele inedite, precum solo-urile lui Adam Levine la o chitară de culoare roz-neon, cât și improvizațiile R&B. Mai mult, ei au cântat fanilor un fragment dintr-o melodie a lui Elvis Presley, „Can't help falling in love with you”, îndemnând fanii să li se alăture.

Lista pieselor cântate de Maroon 5 a inclus melodii de pe albumele anterioare, precum „Wake up call”, „Moves like Jagger”, „Harder to breathe”, dar și numeroase melodii de pe albumul „V”, pe care îl promovează în cadrul unui turneu mondial, precum: „Animals”, „Maps”, „Sugar”.

Deschideți galeria pentru a vedea mai multe fotografii de la show-ul din Piața Constituției.

În deschidere au cântat Antonia și formația Les Elephants Bizarres.

Maroon 5 este una dintre cele mai longevive trupe de muzică pop. A câştigat primul dintre cele trei premii Grammy din palmares, la categoria Best New Artist în 2005, şi a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor în întreaga lume. 

Formaţia abordează un stil muzical care îmbină stilul rock şi R&B, introdus în albumul lor de debut, „Songs About Jane", şi în dublul album „It Won't Be Soon Before Long". În 2010, Maroon 5 a lansat cel de-al treilea album de studio, „Hands All Over". În 2012, eu au lansat „Overexposed", urmat de „V”.

Cele mai citite

Legătura dintre forma corpului și starea de sănătate. Un aspect al siluetei ar trebui să ne pună pe jar, spun cercetătorii

Cercetările asupra relației dintre forma corpului și sănătate au căpătat o importanță sporită în ultimele decenii, mai ales în era obezității. Conform datelor...

Cele 6 greșeli grave pe care le fac frecvent credincioșii atunci când spun o rugăciune. E mare păcat

Tratarea rugăciunii ca pe o listă de dorințe: Mulți oameni se roagă doar atunci când au nevoie de ceva sau când doresc ca...

Protejarea identității sub pretextul GDPR

În urma reținerii a patru medici de la Spitalul Marius Nasta din București, acuzați de luare de mită pentru operații medicale, un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies