13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO. Dorian Popa a filmat primul videoclip din cariera solo

FOTO. Dorian Popa a filmat primul videoclip din cariera solo

Dorian Popa, membru al trupei LalaBand, a filmat săptămâna trecută primul videoclip din cariera solo, pentru piesa ”Pe placul tău”, compusă de Mihai Boldea (Mahia Beldo) și Claudiu Polk (Doddy). 

Clipul spune o poveste de dragoste antrenantă și inedită: Dorian Popa se îndrăgostește de o tânără atrăgătoare (Livia Baron), iar această îl provoacă la o cursă de mașini. ”Sper că noul meu videoclip să fie pe placul tuturor și îmi doresc că fanii mei să îl asocieze cu piesa”, a mărturisit Dorian. 

Dacă în piesa sa de debut, ”€œCât trei”, Dorian își sfătuia fanii să trăiască viața la maximum, artistul are acum un nou îndemn, destinat în principal bărbaților: ”Mesajul piesei este să faci pe plac femeii de lângă ține, dar să rămâi bărbat! Pe scurt, să ai grijă să o faci fericită, dar să nu uiți de lucrurile care te fac pe tine fericit”, a spus tânărul cântăreț. 

Filmările, în regia lui Richard și Claudiu Stan, au durat peste 12 ore și au avut loc la Curtea Domnească, un ansamblu rezidențial din Domnești, județul Ilfov și la Brănesti, Vadul Anei, pe o șosea închisă. ”Am filmat niște cadre foarte frumoase, cei doi regizori sunt extrem de talentați, am lucrat excelent împreună”, a spus Dorian. 
   
Ținutele artistului au fost asigurate de Dress Box by Dorian Popa, iar machiajul și coafurile, de Beauty Box by Dorian Popa. 

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...
Ultima oră
Pe aceeași temă