19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternaționalCum o falsă verişoară a pus mâna pe premiul lui Traian Băsescu...

Cum o falsă verişoară a pus mâna pe premiul lui Traian Băsescu la “Zece pentru România” (video)

Incident neplăcut la decernarea premiilor Galei “Zece pentru România”. O femeie, care s-a recomandat drept verişoara lui Traian Băsescu, a ridicat în numele preşedintelui premiul decernat acestuia. Într-o intervenţie telefonică, consilierul prezidenţial Sebastian Lazaroiu a declarat că preşedintele nu a desemnat pe nimeni să ridice trofeul. Dupa incheierea evenimentului, trofeul a fost recuperat, potrivit Realitatea.net.

Preşedintele Traian Băsescu s-a numărat printre premiaţii Galei “Zece pentru România”. Iniţial, cei doi prezentatori, Mihai Tatulici şi Melania Medeleanu, au spus că premiul se acordă în lipsă. Imediat după aceea, din sală s-a ridicat o femeie, a urcat pe scenă pentru a ridica premiul decernat şefului statului. Femeia a spus că se numeşte Daniela Alexandra Zamfirescu, că este verişoara preşedintelui Traian Băsescu şi a venit să ridice trofeul.

 

“Sunt onorată să ridic acest premiu decernat verişorului meu Traian Băsescu, preşedintele României. În numele lui vă mulţumesc enorm. Mă numesc Daniela Alexandra Zanfirescu şi eu cred că multă lume din această sală mă cunoaşte”, a declarat Daniela Alexandru Zamfirescu.
În cadrul emisiunii “Ultima oră” de la Realitatea TV, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, a intervenit şi a declarat că “Preşedintele nu a desemnat pe nimeni să ridice premiul”.

“Preşedintele nu a mai fost din primul an la Zece pentru Romania şi nu pentru că este o relaţie tensionată între preşedinte şi presă. Şi nici nu a trimis pe nimeni în numele lui. Femeia este o impostoare. Este adevărat că acest incident poate afecta imaginea, dar făcând precizările nu cred că mai este niciun fel de problemă”, a spus Lăzăroiu la Realitatea TV.

Mai mult, Lăzăroiu a spus că din punctul său de vedere ar putea fi vorba de o farsă pusă la cale organizatorii Galei “Zece pentru România” cu scopul de a creşte rating-ului televiziunii.
Acuzatia consilierul prezidenţial Sebastian Lazaroiu a fost imediat negata de realizatorul Mihai Tatulici. El a declarat la Realitatea TV ca personal l-a informat pe purtatorul de cuvant al Presedintiei despre acordarea premiului Galei Zece pentru Romania sefului statului, dar ca nu a primit niciun raspuns din partea Presedintiei in privinta participarii sau nu a lui Traian Basescu la gala si nici daca intentioneaza sa delege pe altcineva pentru a ridica premiul.

“Nu am primit niciun răspuns din partea prezidenţială. Noi ne-am făcut treaba. Nimeni nu ştia dacă este sau nu verişoara. Eu pe scenă nu pot să fac poliţie. M-am trezit cu doamna asta pe scenă, a luat trofeul, după care a fost recuperat trofeul”, a declarat Mihai Tatulici.

Ce a declarat “verişoara lui Traian Băsescu” despre incident

Femeia care s-a dat drept verişoara preşedintelui Traian Băsescu şi a luat trofeul “Zece pentru România” şi-a explicat gestul după gală. Conform informaţiilor apărute miercuri seară în presa centrală, femeia are antecedente medicale şi s-a mai dat drept rudă de-a preşedintelui şi în ocazii precedente.

“Anul trecut, domnul Traian Băsescu, verişorul meu de gradul III mi-a spus că de ce nu m-am dus să ridic premiul”, a declarat pentru Realitatea TV, Daniela Alexandra Zanfirescu.
Întrebată cum poate dovedi că este rudă cu preşedintele României, femeia a declarat că “există caseta cu înregistrarea de la mama lui, respectiv tuşica mea, unde Traian Băsescu a venit şi a dat mâna cu mine şi a zis că sunt verişoara lui”.

Daniela Alexandra Zanfirescu s-a recomandat la Gala “Zece pentru România”, drept verişoara lui Traian Băsescu, a ridicat în numele preşedintelui premiul decernat acestuia.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă