32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăInternaționalCântăreaţa canadiană Shania Twain a divorţat

Cântăreaţa canadiană Shania Twain a divorţat

Cântăreaţa canadiană Shania Twain a finalizat divorţul de fostul ei soţ, producătorul muzical Robert “Mutt” Lange, informează accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Divorţul a fost finalizat săptămâna aceasta în Elveţia, unde cântăreaţa canadiană locuieşte de mai mulţi ani.

Shania Twain şi Robert Lange s-au căsătorit în 1993 şi au avut un parteneriat muzical prolific, colaborând la albumele “The Woman In Me”, “Come On Over” şi “Up!”, care s-au bucurat de un mare succes comercial. Cei doi soţi, care au un fiu împreună, Eja, şi-au anunţat despărţirea în mai 2008.

Cântăreaţa canadiană are în prezent o relaţie cu Frederic Thiebaud, fostul soţ al amantei lui Lange.

O sursă a declarat pentru revista People că Shania “radia de fericire” la Swiss Red Cross Ball, care a avut loc pe 29 mai în Elveţia, unde a fost fotografiată într-o postură foarte tandră alături de noul ei iubit.

Următorul proiect al artistei canadiene este talk show-ul “Why Not? With Shania Twain”, care va fi difuzat de postul de televiziune OWN al realizatoarei Oprah Winfrey.

Cântăreaţa de muzică country-pop, în vârstă de 44 de ani, a vândut peste 60 de milioane de albume în perioada 1993 – 2005 şi a primit cinci premii Grammy.

Printre hiturile cântăreţei, pe numele său real Eilleen Regina Edwards, se numără “Come on over”, “That don’t impress me much” şi “Man! I feel like a woman”.

Cele mai citite

Pentru o curățare în profunzime a canapelei sau a saltelei tale, apelează la o firmă specializată

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Coldplay lansează album nou în luna octombrie

Trupa Coldplay a dezvăluit planurile de a lansa cel de-al 10-lea album de studio, intitulat "Music of the Spheres", în luna octombrie. Aceasta va...

Scoicile şi rapanele din Marea Neagră sunt sigure pentru consumul uman

Inspectorii sanitar-veterinari din Constanța au anunţat că poate fi reluată recoltarea de moluște vii din Marea Neagră. Decizia vine după ce timp de 10 zile,...
Ultima oră
Pe aceeași temă