21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăInternaționalCântăreața Andra revine pe scenă la doar o lună după nașterea fetiței...

Cântăreața Andra revine pe scenă la doar o lună după nașterea fetiței sale

Andra va urca pentru prima dată pe scenă după nașterea micuței Eva Maria Ioana la Media Music Awards. Astfel, îndrăgita artistă va susține pe 3 septembrie la Sibiu un concert mult așteptat de fanii săi.

„Abia aștept să ne vedem la Sibiu! Promit un show special pentru toți cei prezenți și, mai mult ca sigur, lansarea noului meu single”, a declarat Andra.

Citește și: FOTO. Andra, în al nouălea cer. Cum arată fetiţa ei în prima rochiţă

Andra a fost la edițiile trecute ale Media Music Awards unul dintre cei mai premiați artiști din România. În 2014, Andra a câștigat trei premii (Best Rock – VUNK feat. Andra – „Numai la doi”, Fans Like Award, Best Female), în 2013 trei trofee (Best Video – Andra feat What’s Up – “K la Meteo”, Fastest climber – “Inevitabil va fi bine”, Best Female), iar la prima ediție, în 2012, un premiu (Media Forest Award).

La Media Music Awards 2015 vor cânta peste 40 de artiști consacrați pentru cele câteva zeci de mii de spectatori prezenți în Piața Mare din Sibiu.

Citește și: PRIMA imagine cu fetiţa Andrei și a lui Cătălin Măruţă. Cum arată Eva Maria

Trofeele Media Music Awards se acordă pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă