12.8 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăInternaționalBRAT a RETRAS datele de audienţă ale publicaţiei „Caţavencii”

BRAT a RETRAS datele de audienţă ale publicaţiei „Caţavencii”

Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) a retras rezultatele de audienţă ale publicaţiei “Caţavencii”, pentru că revista nu avea finalizat auditul de tiraje, conform unei scrisori remise vineri redacţiei.

“La momentul publicării (rezultatelor de audienţă, n.red.), publicaţia nu avea finalizat auditul de tiraje aşa cum prevede articolul nr. 54, alineatul 5, din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Departamentului de Studii de Audienţa”, a precizat directorul proiectului Studiul Naţional de Audienţă, Florin Tudoran.

Articolul 5 din Regulament prevede următoarele: “considerând perioada de măsurare a studiului, editorul trebuie sÄ auditeze titlul în cauza pentru ultima perioadă de audit sau pentru minim 6 luni din ultima perioadă de audit, în cazul publicaţiilor noi lansate pe piaţă”.

Astfel, directorul SNA a precizat că BRAT va republica rezultatele în momentul în care publicaţia va respecta condiţiile metodologice prevăzute în regulament.

“Ne cerem scuze pentru aceasta eroare si pentru eventualele neplaceri provocate”, a mai spus Florin Tudoran în scrisoare.

Cele mai citite

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...
Ultima oră
Pe aceeași temă