17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăInternaționalAmy Winehouse, beată şi huiduită la Belgrad

Amy Winehouse, beată şi huiduită la Belgrad

Concertul care ar fi trebuit să reprezinte victoria controversatei cântăreţe britanice în războiul cu alcoolul s-a transformat într-un eşec total. Winehouse a fost huiduită de mulţime după ce a urcat pe scenă prea beată pentru a putea interpreta, anunţă BBC.

Evenimentul era menit să deschidă în forţă turneul european de 12 zile al artistei, însă nu a fost nici pe departe ceea ce se aşteptau să vadă cei peste 20,000 de fani adunaţi în capitala Serbiei.

Nemulţumirea celor prezenţi este de înţeles, având în vedere că majoritatea au plătit chiar şi 45 de euro pentru un bilet la concert. Asta în condiţiile în care salariile sârbilor sunt printre cele mai mici din Europa.

Timp de aproape 90 de minute artista a mormăit strofele cântecelor care au consacrat-o. S-a împiedicat de câteva ori, iar la un moment dat şi-a scăpat microfonul. Misiunea echipei care a acompaniat-o a fost deosebit de dificilă. Muzicienii încercau să o înlocuiască ori de câte ori Winehouse se încurca sau părăsea din senin scena.

Cântăreaţa ar trebui să fie sub atentă supraveghere şi urma instrucţiuni stricte de a nu consuma alcool după ce a terminat recent un curs de reabilitare în Londra. Aparent, staff-urile hotelurilor europene care o vor găzdui pe parcursul turneului au primit ordinul de a îndepărta orice urmă de alcool din camera artistei.

Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de ceva timp, iar acest turneu era considerat startul unui nou început pentru artista britanică. Cântăreaţa ar urma să concerteze în vara aceasta şi la Bucureşti, pe 15 august.

Cele mai citite

Andreea Pora, editorial: Marile necunoscute din dosarul generalilor SRI

Andreea Pora ridică semne de întrebare cu privire la linșajul mediatic și arată cum Realitatea Tv patronată de Maricel Păcuraru are legatura cu dosarul...

Preşedintele Iohannis a promulgat legea prin care gravidele şi părintele singur nu pot fi obligaţi să presteze muncă de noapte

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru modificarea art. 128 alin. (2) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii. Actul normativ prevede că...

A omorât sau nu, cu mașina, baronul Horia Teodorescu un om la Măcin-Tulcea

Baronul PSD Horia Teodorescu candidează pentru al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, dar nici până astăzi nu a clarificat evenimentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă