14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăGDPRTratament neobişnuit: s-a vindecat de migrene cu o operaţie estetică

Tratament neobişnuit: s-a vindecat de migrene cu o operaţie estetică

O femeie din Marea Britanie a fost nevoita sa recurga la o operatie plastica extrema pentru a scapa de chinul pe care i-l provocau migrenele. Pamela Mason, in varsta de 47 de ani, a inceput sa aiba dureri sfasietoare de cap de la varsta de 14 ani.

A fost diagnosticata cu migrena recurenta si i s-a spus ca nu exista un tratament precis, in afara analgezicelor si a anti-inflamatoarelor care nu fac altceva decat sa combata simptomele. Durerile ei erau atat de invalidante incat femeia nu se putea ridica din pat timp de doua zile, informeaza DailyMail.

Cu toate acestea, femeia a declarat ca a gasit remediul perfect impotriva migrenelor. Ea a apelat la ajutorul chirurgului plastic care i-a excizat muschiul care face posibila incruntarea – corugatorul.

„Am aflat despre aceasta operatie prin internet. Din pacate, nu se facea in tara mea natala asa ca am plecat in Germania. M-a costat destul de multi bani dar a meritat. De cand mi s-a scos acest muschi, nu am mai avut migrene”, a declarat femeia.

Migrenele Pamelei au determinat-o sa isi inceapa propria afacere pentru ca, din cauza lor, lipsea foarte mult de la munca si a fost concediata. Cand a trecut de varsta de 20 de ani, femeia avea dureri de cap in fiecare zi. De obicei, ea si le trata cu o pastila care avea efecte adverse aproape la fel de rele ca si migrena.

Citeste mai multe pe www.modista.ro 

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă