1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeGDPRTRAGEDIE. A murit de CANCER la trei zile după căsătorie

TRAGEDIE. A murit de CANCER la trei zile după căsătorie

Rachel Sanderson (33 ani) a luptat mulţi ani cu un cancer în fază terminală, iar după ce a fost anunţată că nu mai are mult de trăit a hotărât să se căsătorească cu partenerul ei, Glen.

Cu trei zile înainte a muri, Rachel şi Glen au spus jurămintele în faţa familiei şi a prietenilor apropiaţi. Ceremonia a avut loc în salonul din Spitalul Freeman din Newcastle, unde Rachel şi-a petrecut ultimii ani din viaţă, potrivit Daily Mail.

Rachel Sanderson a descoperit că este bolnavă în 2002, când a început să simtă o senzaţie de furnicături în degete şi dureri în umărul stâng. Ecografiile şi radiografiile nu au descoperit nimic, iar medicii au spus că sunt doar nişte dureri articulare, ceea ce era ciudat, pentru că Rachel avea doar 23 de ani.

Însă în 2009, Rachel a descoperit un nodul pe umărul stang, care după analize s-a dovedit a fi o tumoare canceroasă. Medicii au spus că este vorba de un sarcom sinovial, o formă rară de cancer. Tratamentul propus a fost amputarea braţului şi a umărului stâng. Rachel nu a acceptat şi a optat pentru şedinţe de chimioterapie şi radioterapie. Peste un an, medicii au încercat să înlăture tumoarea, dar au descoperit că boala s-a extins şi la nivelul plămânilor şi creierului. În august 2010, medicii au anunţat-o că boala ei a evoluat şi este într-un stadiu terminal. Rachel a continuat să lupte, iar şedinţele de chimioterapie i-au prelungit viaţa cu un an şi jumătate. Când a simţit că finalul este aproape, s-a căsătorit cu iubitul ei pe patul de spital. A purtat o rochie de mireasă, însă nu a putut renunţa la masca de oxigen. Căsătoria a avut loc pe 25 ianuarie, iar trei zile mai târziu a murit.

 

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Opt cetățeni din Fâșia Gaza au ajuns în România

Opt persoane evacuate din Fâșia Gaza au ajuns în România în dimineața zilei de duminică, 10 decembrie 2023. Cele opt persoane fac parte dintr-un grup...

George Simion: Festivismul inutil al lui Marcel Ciolacu și condițiile Austriei pentru a intra în Schengen

Aproape de miezul nopții, Marcel Ciolacu a avut o tresărire: a ținut să ne anunțe că a „înfrânt” și că Austria face un pas...
Ultima oră
Pe aceeași temă