21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăGDPRStudiu: Bărbaţii devin mai generoşi în prezenţa femeilor frumoase

Studiu: Bărbaţii devin mai generoşi în prezenţa femeilor frumoase

Daca te afli intr-un loc public si, dintr-o data, iubitul tau se transforma dintr-un tip imbufnat si nemultumit, in Fat-Frumos, arunca o privire in jur. S-ar putea sa fie efectul pe care il are o femeie frumoasa asupra psihicului lui.

Si nu, nu vorbim despre tine. Potrivit ultimelor cercetari, barbatii devin mai draguti, mai politicosi si mai afectuosi atunci cand au o femeie frumoasa in preajma.

Femeile, in schimb, nu simt nevoia sa impresioneze, si raman fidele comportamentului lor obisnuit, chiar daca se afla intr-o incapere in care exista un barbat care le-a atras atentia.

Pentru a afla cum functionam atunci cand avem “public”, cercetatorii olandezi impreuna cu cei britanici au cerut unor grupuri formate din barbati si femei sa se joace pe calculator.

Celor 130 de voluntari li s-a zis ca pot dona bani prin intermediul jocului. Li s-a mai spus ca si alte persoane se joaca, iar banii care sunt donati vor fi dublati, apoi impartiti intre jucatori.

Unii stateau singuri la calculator, iar altii erau asezati langa o persoana atractiva de sex opus. Cand barbatii stateau langa o femeie frumoasa, donau cu 28% mai mult decat atunci cand alti barbati se uitau la ei.

Citeste mai multe pe www.modista.ro

Cele mai citite

FOTO. Fanii sunt șocați după ce au văzut în ce formă se află Niklas Sule, cu doar câteva săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund va înfrunta luna viitoare pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, chiar pe 1 iunie, de la ora 22:00. Cu toate acestea,...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...

Erdogan a grațiat șapte generali închiși pentru puciul din 1997 din Turcia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a graţiat şapte generali aflaţi în detenţie pentru rolul lor în puciul din 1997 împotriva primului guvern islamist din...
Ultima oră
Pe aceeași temă