20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăGDPRLeacuri băbeşti pentru agenţii SIE: Spionii români, trataţi cu "iarbă-sacră" şi "guşa-porumbelului"

Leacuri băbeşti pentru agenţii SIE: Spionii români, trataţi cu “iarbă-sacră” şi “guşa-porumbelului”

Încă din timpuri străvechi, oamenii foloseau anumite plante pentru a se pune pe picioare din cauza diverselor boli. Se pare că şi oficialii Serviciului de Informaţii Externe (SIE) consideră că sănătatea vine din natură, astfel că angajaţii instituţiei vor beneficia şi de tratamente pe bază de plante.

Cum sănătatea este mai presus de toate, SIE vrea să dea aproximativ 1,9 milioane de lei pe medicamente şi produse farmaceutice pentru ultimele şapte luni ale acestui an. Interesant este faptul că, printre acestea, se vor număra şi pastile din plante, potrivit Realitatea.net.

Citeşte şi Sava: Dezmint categoric existenţa unor angajaţi SRI care ar avea calitatea de parlamentari

Pe lista de cumpărături se află nu mai puţin de 5.000 de comprimate cu echinaceea, plantă care întăreşte organismul, fiind recomandată în tratarea răcelii, şi tot atâtea drajeuri cu primula, soc, verbina – denumită de romani „iarba-sacră” şi genţiană, zisă în popor „fierea-pământului”, care este benefică pentru tratarea infecţiilor. De asemenea, SIE vrea să-şi facă provizii serioase de drajeuri, respectiv 8.800, cu extract de afine şi vitamina E, dar şi cu extract purificat din seminţe de struguri. La acestea se vor adăuga alte 3.000 de capsule cu ulei de avocado şi de soia.

Benefice pentru sănătatea angajaţilor SIE vor fi şi cele 1.600 de capsule din melisă, mentă şi valeriană, cunoscută drept “iarba-pisicii” sau “guşa-porumbelului” considerată eficientă în tratarea tulburărilor emoţionale. Instituţia vrea şi comprimate cu extract din frunze de iederă şi unguente cu miere şi extract de merişor şi de afine.

Citeşte şi Preşedintele participă la şedinţa de bilanţ a Serviciului de Informaţii Externe

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă