16.4 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăGDPRCinci sfaturi pentru a mânca sănătos la serviciu

Cinci sfaturi pentru a mânca sănătos la serviciu

Programul haotic şi sarcinile presante de la serviciu determină multe persoane să consume în timpul zilei snacksuri şi mâncare de tip fast-food, în detrimentul mâncărurilor sănătoase.

Alimentaţia sărăcioasă în timpul serviciului contribuie la scăderea productivităţii, la amplificarea stresului şi a oboselii şi la înrăutăţirea stării generale de sănătate.

Pentru a evita starea de letargie care se instalează de obicei în jurul prânzului şi pentru a avea energie toată ziua la serviciu, trebuie să consumaţi alimente cu un conţinut scăzut de zahăr, cum ar fi proteine slabe, grăsimi esenţiale, fructe şi legume.

Un sendviş cu pui, curcan sau ton şi pâine integrală, o salată de spanac cu pui sau ton, sau o bucată de de curcan, de pui sau ton cu orice garnitură de legume, sunt doar câteva sugestii pentru un prânz delicios şi sănătos la serviciu.

Specialiştii revistei Canadian Living au elaborat o serie de sfaturi pentru cei care vor să îşi schimbe obiceiurile culinare în timpul serviciului şi să adopte o alimentaţie echilibrată şi diversificată. Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla cum puteţi mânca sănătos la serviciu.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de opt ani din comuna Albeşti a fost prins

Bărbatul suspectat de violarea și uciderea fetiței de opt ani din comuna Albești a fost capturat de polițiști, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului...

Șeful CE nu va exclude cooperarea cu parlamentarii de extremă-dreapta ai Europei

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a răspuns din nou criticilor care au denunţat disponibilitatea sa de a coopera cu grupurile de dreapta...

Reforma poliției americane s-a amânat chiar și la patru ani de la decesul lui George Floyd

Moartea lui George Floyd a devenit un strigăt de mobilizare pentru echitate și justiție rasială, dar patru ani mai târziu, calea spre o reformă...
Ultima oră
Pe aceeași temă