19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăGDPR10 sfaturi simple pentru o prima intalnire ireprosabila

10 sfaturi simple pentru o prima intalnire ireprosabila

Esti singur si prietenul tau cel mai bun sau colegul tau de birou ti-a aratat cateva fotografii cu o cunostinta, o domnisoara cocheta, asa cum iti doreai de mult timp. Afli numarul ei de telefon, reusesti sa vorbesti cu ea si, din fericire pentru tine, se intampla sa accepte invitatia ta, ceea ce se traduce printr-o prima intalnire. Pentru a evita micile greseli care te-ar putea scoate de pe lista pretendentilor ei, iti prezint 10 sfaturi simple pentru o prima intalnire ireprosabila.

10. Plăteşte TU tot!

Poate suna mercantil, dar nu are legatura cu puterea ei de cumparare, cu faptul ca are job important sau poate ca e studenta. Nu platesti pentru ca ea nu si-ar putea permite pentru ca astazi majoritatea femeilor sunt independente, trebuie sa platesti pentru ca e un gest de curtoazie, de galanterie. Plateste pentru tot. Nici macar sa nu mentionezi de impartitul notei.

9. Alege cu grija locul primei intalniri!

Chiar daca stii ca in ziua in care urmeaza sa va intalniti este o mega-premiera la cinema, renunţa la idee. In primul rand, nu uita ca e prima intalnire si inca nu stii ce filme ii plac. Poti face doar supozitii. Si chiar daca ai contul ei de Facebook si poti vedea la ce filme s-a uitat in ultima perioada e destul de riscant sa joci totul doar pe cartea intuitiei. In plus, si acesta cred ca e cel mai important motiv, sa stai langa ea fara sa spui nimic o ora sau doua ore nu o sa ajute pentru ca nu o sa va apropiati aproape deloc. Cel mai bine ar fi sa optezi pentru o cina in doi la un restaurant intim şi elegant.

8. Fii atent la micile detalii!

Dupa cum am inceput discutia anterior, daca alegi sa o scoti la cina si ai gasit si restaurantul potrivit, ai grija la aspecte care tin de meniu. Nu uita, nu te duci la restaurant sa mananci, te duci sa te intalnesti cu ea. Prin urmare, nu trebuie sa epatezi si sa ceri preparate care te-ar putea murdari usor, ci mai curand alege ceva lejer pentru a putea petrece mai mult timp cunoscand-o pe ea decat digerand mancarea. In plus, atunci cand ajungeti la restaurant, trage-i scaunul şi invit-o sa se aşeze. Crede-ma, gestul o va impresiona teribil.

7. Nu intarzia tocmai TU!

Chiar daca esti tentat sa crezi in clisee si crezi ca femeile intotdeauna sunt obisnuite sa intarzie si sa se lase asteptate, TU in niciun caz nu trebuie sa intarzii. Se poate intampla ca ea sa ajunga la timp si sa dai impresia de superficialitate si ca persoana ei nu te intereseaza cu adevarat si ca ea e doar o “rezerva”. Crede-ma ca nu vrei sa creada asta. Pleacă mai devreme de acasa si fii la locul respectiv chiar la ora stabilita. Mai bine sa ajungi putin mai devreme decat un pic prea tarziu.

6. Arata-i ca o respecti si o pretuiesti!

Arata-i ca o respecti si chiar daca nu va dori sa te sarute la finalul intalnirii nu inseamna ca nu te place sau ca nu vrea sa va reintalniti, pur si simplu iti testeaza rabdarea sau pur si simplu nu vrea. Prin urmare nici tu nu trebuie sa ai reactii vizibile, sa iti schimbi fata sau sa ai grimase ciudate pentru ca in acest mod ii vei arata ei ca tu ai doar ganduri superficiale si nu iti doresti sa o cunosti cu adevarat.

5. Nu lasa nimic la voia intamplarii!

Chiar daca esti un tip rebel sau hipster, nu vei da gres daca te vei aranja. Dincolo de dus, parfum, e bine sa fii proaspat barbierit, chiar daca ai cioc sau mustata, e bine sa le aranjezi ca sa arate fresh.

4.  Fii ascultator activ!

E important sa o asculti activ, nu doar sa vorbesti activ. Fii atent la ce iti povesteste, fa-i complimente discrete si nu insista foarte mult pe subiecte legate de job, indiferent ce lucruri interesante crezi tu ca ai vrea sa-i comunici. Si regula de aur nr.1 – Daca ea nu aduce in discutie idei legate de fostele ei relatii, NU e bine sa incepi tu cu acest subiect. 

3. Surprinde-o cu un trandafir, o floare sau un buchet de la floria.ro!

Este o idee foarte buna sa o surprinzi cu un buchet de flori sau, de ce nu, cu o floare exotica. Nu trebuie sa cheltui o suma colosala. Daca stii sa alegi un singur trandafir, poate fi chiar buchetar, e suficient pentru impresie.

2. Ai incredere in tine!

Trebuie să ai o atitudine corecta, intransigenta si sa emani incredere de sine. Daca vei proceda astfel, ea va sesiza si isi va da seama ca are de-a face cu un exemplar de genul masculin puternic. Femeile cauta asta la un posibil partener pentru ca vor sa se simta protejate si in siguranta.

1. Sa nu uiti de feedback!

Dupa intalnire, e indicat sa-i dai un mesaj in care sa-i spui ca te-ai simtit bine in compania ei. Daca intalnirea s-a terminat tarziu, poti astepta pana a doua zi, dar nu mai mult, pentru ca vrei crea impresia ca nu ti-a placut si ca nu vrei sa o revezi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă