Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rock Star Construct, compania care deține brandul PIATRAONLINE își extinde businessul și devine franciză, dând astfel succesul mai departe antreprenorilor din România

PIATRAONLINE devine franciză

Având cel mai mare showroom și pavilion expozițional de piatră naturală, un portofoliu ce include peste 1.500 de produse din piatră naturală din toate colțurile lumii, 40 de angajați și peste 40.000 de clienți, PIATRAONLINE devine franciză

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 07.11.2018 - 14:33

”Acum e momentul să ne ducem viziunea mai departe. Nu doar online, ci și offline. Predăm ștafeta succesului printr-un transfer complet de know-how. Scopul? O rețea de francize PIATRAONLINE care să le dea și clienților din Iași, Timișoara, Cluj, Craiova sau Brașov posibilitatea să simtă pe pielea lor cât de versatilă e piatra naturală. Suntem într-un punct de stabilitate și ne dorim extinderea afacerii, iar franciza este cel mai bun pas pe care îl putem face în acest moment”, menționează Mariana Constantinescu Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Mariana Constantinescu-Brădescu

De ce dăm succesul mai departe? Datorită experienței acumulate în cei 11 ani de activitate şi mulțumită celor peste 40.000 de clienți din online şi offline, ne-am dat seama cat de important e să fim în proximitatea viitorilor nostri clienți şi parteneri. Astfel, prin francizele PIATRAONLINE, produsele şi serviciile companiei vor fi mult mai prezente în cele mai importante oraşe din România. Pachetul de franciză PIATRAONLINE cuprinde un set complet de valori, know-how, soluții şi tehnologii de ultimă generație, management de echipă şi, nu în ultimul rând, expunere şi vizibilitate prin intermediul proiectelor inovatoare de marketing offline şi online.

Costul asociat achiziției francizei PIATRAONLINE va fi stabilit in funcție de suprafața spațiului care, pentru o bună desfăşurare ar trebui să aibă între 180 si 300mp, iar prețul poate varia între 100.000 Euro şi 200.000 Euro în funcție de dimensiune şi de logistica francizatului: dacă are spațiu şi în ce stadiu sunt amenajările, etc. Tototodată, pentru a se asigura că va fi eligibil pentru achiziția licenței, noul francizat va trebui să urmeze o perioadă de training specializat cu echipa PIATRAONLINE.

Cum arată viitorul nostru partener? PIATRAONLINE caută parteneri care își doresc un business stabil, cu un potențial ce așteaptă să fie valorificat. Şi pentru că predăm la cheie o companie stabilă, avem așteptări ca aceștia să rezoneze cu valorile PIATRAONLINE și să conducă business-ul la un alt nivel. Viitorul partener ar trebui să fie un antreprenor implicat cu minimă experiență în zona de construcții, amenajări, finisaje sau design de interior, un bun manager de echipă şi cu viziune pentru viitor.

”Businessul PIATRAONLINE a evoluat continuu în cei 11 ani de activitate, pentru că standardele care ne-au ghidat au fost întotdeauna cele mai înalte. De cele mai multe ori, noi am fost chiar cei care le-au creat. Rafinăm în mod constant rețeta succesului, armonizând pasiunea pentru calitate cu nevoia unui sistem logistic bine pus la punct și cu o politică de companie care tratează fiecare client ca pe un partener”, conchide Sergiu Brădescu Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

 Succesul PIATRAONLINE, în cifre:

·         11 ani de dezvoltare continuă

·         5.300.000 Euro cifra de afaceri in 2017

·         1500 de tipuri de piatră din 14 țări

·         40.000 de clienți, adică peste 40.000 de proiecte de succes, atât în România, cât și în străinătate

·         1800 de mp de spații-concept care pun în valoare piatra naturală

·         1 apartament complet funcțional de 60mp creat în interiorul showroom-ului

 Cum poți avea propria ta afacere cu piatră naturală, în câțiva pași:

1. Scrie-ne la adresa [email protected], iar un consilier dedicat te va contacta pentru stabilirea unei întâlniri.

2. Ne întâlnim și discutăm condițiile contractului. Dacă ne punem de acord, semnăm și începem.

3. Primești de la noi un business de succes, la cheie. Adică, un sistem complex, testat și calibrat, care funcționează deja la turație maximă. Aici începe propria ta poveste de succes.   

Mai multe detalii pe  https://franciza.piatraonline.ro/

Comentarii

loading...