20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTragedie pentru formația muzicală „Blue”

Tragedie pentru formația muzicală „Blue”

Formația engleză „Blue”, câștigătoare a două premii Britt, a pierdut contractul cu casa de discuri, pentru că aceasta nu a fost mulțumită de numărul de copii vândute ale celui de-al cincilea album al formației, conform contactmusic.com.

Citește și: Formația „Destiny’s Child” revine pe scenă după un deceniu

Interpreții hitului „All Rise” și-au lansat cel de-al cincilea album „Colours/ Culori” în luna martie. Însă, albumul s-a vândut doar în 4000 de copii, număr care nu a impresionat casa de discuri. 

„<<Blue>> a avut un contract pentru două albume, însă, săptămâna trecută au fost informați că acest contract a fost desfăcut după eșecul albumului <<Colours>>”, a spus o sursă.

De asemenea, sursa a spus că desfacerea contractului este o tragedie pentru formație, pentru că aceasta era ultima ei șansă de a avea succes în piață.

Citește și: Inna, surpriză pentru fani. Cu ce se laudă artista

În anul 2015, trupa muzicală s-a declarat încântată de semnarea contractului cu Sony.

Formația „Blue” este formată din Lee Ryan, Simon Webbe,  Antony Costa și Duncan James.

Grupul a debutat în anul 2001 cu piesa muzicală „All Rise”. Formația a lansat 11 single-uri, dintre care trei au ajuns pe prima poziție în Marea Britanie. 

Membrii trupei „Blue” s-au despărțit în anul 2005, după care s-au reunit în anul 2011, când au participat la Eurovision, cu piesa „I can”.

Vânzările albumelor formației se ridică la șapte milioane de copii, în urma cărora trupa a câștigat de zece ori discul de platină în Regatul Unit. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă