30.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSore și Adrian Sînă vor prezenta Media Music Awards 2014

Sore și Adrian Sînă vor prezenta Media Music Awards 2014

Ediția din acest an a galei Media Music Awards, ce va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu, va fi prezentată de Sore și Adrian Sînă. Este pentru prima dată când cei doi artiști apar împreună pe scenă în ipostaza de gazde ale unei ceremonii de acest gen. 
   
Pe 18 septembrie, începând cu ora 19.00, cei doi prezentatori vor urca pe scena ridicată în Piața Mare din Sibiu și vor anima atmosfera pentru cei peste 30.000 de oameni așteptați să ia parte la eveniment. Cei mai în vogă artiști ai momentului vor cânta la Media Music Awards, printre care Andra, Holograf, Vunk, Alina Eremia, Cargo și Ami. 
   
Trofeele Media Music Awards se acordă artiștilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio și TV, pe bază statisticilor Media Forest, gală muzicală fiind astfel singură din România unde premiile sunt acordate 100% transparent. 
   
Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmând să își facă apariția pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmând să vadă, la MTV România, cele mai cool momente și imagini behind the scene cu artiștii preferați. 
   
 Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM și prezentat de MTV. 

Cele mai citite

Interviu – Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, soluții pentru atragerea turiștilor străini: ,,Să nu aibă barieră de viză, să aibă zboruri directe”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a declarat într-un interviu pentru R.L. că România ar putea să atragă mai mulți turiști străini prin faptul că ar...

România, start perfect la Campionatul European de minifotbal

Naționala României s-a impus cu scorul de 9-0 în fața Turciei, în primul meci de la Campionatul European de minifotbal - EMF EURO 2024...

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă