21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuNoi critici la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce comentarii a făcut vedeta la...

Noi critici la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce comentarii a făcut vedeta la ultimul show „Românii au talent”

După ce a iscat controverse în spațiul online pentru că i-a spus unei adolescente că ar trebui să slăbească ca să poată face gimnastică, Mihaela Rădulescu a mai atras o dată atenția spectatorilor show-ului „Românii au talent”, cu un comentariu ironic pe care l-a făcut la adresa unor bătrâne.

Citește și: FOTO. Război între Mihaela Rădulescu și site-ul de satiră Times New Roman. Ce spun cele două părți

Membrele trupei „Florile cântecului”, care au susținut un moment muzical la „Românii au talent”, i-au displăcut Mihaelei Rădulescu.

„Se pare că am lipsit eu cam mult din România şi nu prea mai înţeleg muzica românească”, a spus jurata.

În plus, într-un paragraf din textul „Adam și Eva ?! (Toleranța pe la spatele normalității)”, publicat pe blogul ei, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că i-a spus unui concurent travestit că ar fi trebuit ca acesta să îi demonstreze juriului că este un dansator bun, nu că este gay.

„P.S.2 – La “Romanii au talent” i-am spus unui concurent..travestit, care nu trecea oricum in etapa urmatoare, ca-i dau un “Da” pentru deschiderea mintilor”. Dar, ceea ce am spus in continuare a picat la montaj – adaugasem ca mi-ar fi placut sa ne arate ca e dansatorul foarte bun pe care-l cunosteam din alte spectacole, nu ca e…gay…. Deci, am fost corecta…., dar pricinoasa, cum ar spune….minoritatea:))) , daca ar avea umor”.

Citește și: Ce spune Mihaela Rădulescu despre concurentul eliminat de la „Românii au talent”

După primul episod al show-ului „Românii au talent“ în care a făcut parte din juriu, Mihaela Rădulescu a stârnit numeroase controverse şi a fost foarte criticată pentru prestația ei în timpul emisiunii. 

Unele dintre critici au fost atrase de faptul că vedeta a sugerat că o dansatoare de 14 ani ar fi prea grasă, a sărutat un concurent pe buze şi s-a tăvălit prin făină.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă