15.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Mihai Bendeac trebuia să NU-I parodieze pe Voiculescu, Badea, Gâdea, CRBL...

FOTO. Mihai Bendeac trebuia să NU-I parodieze pe Voiculescu, Badea, Gâdea, CRBL și Regele Mhai

Actorul Mihai Bendeac susține că, pe vremea când lucra pentru Antene, i s-a ”sugerat” să evite parodiile despre Radu Banciu, Mircea Badea, Valentin Stan, Mihai Gâdea, CRBL, Iosif ava, Regele Mihai, Dan Voiculescu, Stelian Tănase. Bendeac a făcut publice, pe contul său de Facebook, documente care susțin spusele sale, informează B1TV .

Mihai Bendeac a publicat luni, pe contul de Facebook, un mesaj public adresat premierului Victor Ponta, în care îi mulțumește ironic pentru că îl interesează subiectul libertății de expresie, publicând totodată fragmente din corespondența pe care o avea cu managementul Antenei pentru emisiunea iComedy.

„Domnule Victor Ponta, vă mulțumesc pentru faptul că vă interesează subiectul libertății de expresie.  Vă anunț cu respect că eu și familia mea suntem terorizați de un an de zile de către apostolii "plimbăreți".  După cum puteți observa din seria de 3 imagini, în Antene, satira politică e permisムdoar când convine, domnul Toni Grecu fiind mai "maleabil"…”, a scris Bendeac pe contul de Facebook.

VEZI foto din GALERIE

În documente și mailuri i se precizează acestuia ce personaje trebuie să evite în parodiile sale. Printre acestea se numără Radu Banciu, Mihai Gâdea, Dan Voiculescu, Mircea Badea, CRBL sau Stelian Tănase.

“În ceea ce privește personajele, cred că trebuie să evităm zona politică, personajele care nu mai sunt de actualitate, precum și cele care, în acest context, nu sunt opportune sau care ar putea pune probleme în conținutul scenariilor și zona CNA (Radu Banciu, Mircea Badea, Valentin Stan, Mihai Gâdea, CRBL, Iosif ava, Regele Mihai, Dan Voiculescu, Stelian Tănase”, se arată într-un email publicat de actor.

Cele mai citite

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă