29 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuLogodnicul lui Bobbi Kristina Brown a rupt tăcerea. Cum au fost ultimele...

Logodnicul lui Bobbi Kristina Brown a rupt tăcerea. Cum au fost ultimele ore de viață ale tinerei

 

Logodnicul lui Bobbi Kristina Brown, fiica cântăreței Whitney Huston, a povestit cum au fost ultimele ore de viață ale tinerei. Ea a fost găsită inconștientă în cadă, în 31 ianuarie 2015, și a decedat șase luni mai târziu, informează Agerpres.

Într-un interviu publicat pe site-ul Daily Mail, cât și în emisiunea Dr. Phil, realizată de Phil McGraw, cu difuzare joi şi vineri pe CBS, Nick Gordon a povestit că în ziua în care tânăra a fost găsită inconștientă, el a iești cu câțiva prieteni. „Krissy credea că sunt cu alte fete şi era bulversată. M-a sunat şi mi-a cerut să vin acasă”, spune în Daily Mail iubitul fiicei cântăreţei Whitney Houston. 

Gordon a spus că s-a conformat şi s-a întors spre ora patru dimineaţa,  „Am văzut mai multe sticle de vin. Băuse şi poate şi fumase puţin. Ne-am certat un pic şi apoi am urcat, ne-am aşezat în pat şi am făcut ceea ce fac adulţii”, spus el.

Citește și: Ceremonie religioasă pentru Bobbi Kristina Brown, pe muzica mamei ei

Gordon a afirmat că a găsit-o inconştientă ceva mai târziu. Astfel, în timp ce el se juca la playstation, un prieten al său a descoperit-o pe Bobbi Kristina „ Am ştiut imediat că ceva s-a întâmplat. Mi-am dat seama din vocea lui. Am alergat şi mi-am văzut iubita pe jos. A fost traumatizant”, a mai spus Nick Gordon. 

El a susţinut că a încercat să o resusciteze prin „compresii toracice” şi făcându-i respiraţie „gură la gură”. Raportul autopsiei i-a infirmat însă spusele, aşa încât a revenit asupra lor: „Nu ar fi trebuit să spun că am încercat reanimarea cardio-pulmonară. Am încercat câteva compresii toracice, dar am ştiut în sufletul meu că ea se prăpădise”. 

Citește și: Fiica lui Whitney Houston a dispărut după funeraliile mamei sale. Ce a făcut Bobbi Kristina Brown după ce a fugit de familie

Tatăl lui Bobbi Kristina îl acuză pe Nick Gordon de decesul fiicei sale, fiind de părere că el a împins-o în acea situaţie. Gordon respinge însă acuzaţiile, spunând că tânăra o ducea rău şi înainte şi că mai trecuse pe lângă moarte în februarie 2012. „Se întâmpla la Beverley Hilton şi apa ieşise pe culoar. Whitney a găsit-o, a scos-o şi a dormit cu ea în pat în acea noapte”, povesteşte Nick Gordon.

 

Cele mai citite

Programul complet al FITS 2024 este disponibil de astăzi!

Sibiu, 30 mai 2024 – Astăzi, la Teatrul Național „Radu Stanca”, a avut loc cea de a doua conferință de presă prilejuită de ediția...

Dacă nu a mers cu Sistemul Patriot, Iohannis poate încerca la Biden cu patrioți Fierbinți

Ilustrație: Marian Avramescu Sistemul Patriot din România nu pare să ia direcția Ucrainei, dar, chiar și în situația aceasta, tot președintele Klaus Werner Iohannis...

Se redeschide circulația pe Transalpina. Anunțul directorului general al CNAIR

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunțat că circulația rutieră pe Transalpina se va redeschide începând...
Ultima oră
Pe aceeași temă