14.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Alcool, joacă periculoasă cu cuţite şi chiul de la şcoală. Aşa...

FOTO. Alcool, joacă periculoasă cu cuţite şi chiul de la şcoală. Aşa s-ar putea descrie anarhia din casa Angelinei şi a lui Brad care a dus la divorţ

Cu mult înainte ca Angelina să dea divorţ şi să spună lumii întregi că Brad este un tată rău, actorul se lăuda cu stitlul său unic de părinte, scriu jurnaliştii de la Daily Mail

Cu şase copii – trei adoptaţi, Maddox de 15 ani, Pax de 12 ani şi Zahara de 11 ani, şi alţi trei biologici, Shiloh de 10 ani şi gemenele Knox şi Viviene de 8 ani – şi un stil de viaţă de-a lungul globului, nu era nimic aproape de normal în casa familiei.

„Îmi bat copii regulat. Pare să funcţioneze”, spunea el în 2011. „Şi-i ţin nemâncaţi.” Brad glumea, desigur.

Dar, actorul a admis la un talk show că a avut, la un moment dat, o încercare nereuşită de a-i impune unele limite fiului său adoptiv Pax, care avea pe atunci cinci ani. Brad i-a cerut băiatului, drept pedeapsă, să stea, un anumit timp, în linişte pe un scaun, dar băiatul a decis să facă pe el în semn de răzbunare.

Pe lângă vizitele regulate în zone de război şi tabere de refugiaţi, pe care Angelina le considera bune pentru dezvoltarea copiilor, viaţa zilnică a celor opt membri ai familiei este un complet haos.

Mult timp a existat un echipaj de şase bone, câte una pentru fiecare copil, alese astfel încât sp reflecte moştenirea unică a fiecăruia. Apoi, mai există un bucătar şi un tutore.

La începutul anului, Angelina l-a pus pe fratele ei James Haven să se ocupe de copii, iar numărul de bone a scăzut la două, plus tutorele.

Nici unul dintre copii nu a urmat o formă oficială de şcolarizare. Sursele spun că Maddox, despre care Angelina spune că are un foarte ridicat coeficient de inteligenţă, a fost puţin la un liceul francez din Los Angeles, în urmă cu cinci ani, dar nu a rezistat.

Acum Angelina este decisă să-i ducă pe toţi la şcoală, mai ales că cei mari sunt deja adolescenţi. Ea crede că le-ar prinde bine puţină „socializare”. Brad a considerat că e o idee bună.


Citeşte şi FOTO. Brad Pitt este “furios” că Angelina vrea să-i ia copiii şi-l acuză de abuz de alcool şi marihuana. Unii spun, însă, că Jolie divorţează din gelozie



Actorul a comparat atmosfera din familie cu pelicula „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, care se petrece într-o instituţie de boli mintale. „Cam aşa e dimineaţa la noi acasă”, spunea el. „Este haos de dimineaţă până apune soarele, iar uneori şi mai târziu”.

Şi asta să fi fost o glumă? Se pare că nu. Multe dintre fostele dădace spun poveşti care-ţi ridică părul din cap. Una dintre acestea, care a vrut să nu i se spună numele, a declarat revistei „In Touch celebrity”, că băieţii înjurau şi se băteau constant, Maddox şi Pax având cele mai „rele temperamente”. Ea a adăugat că Maddox bea vin şi conducea o maşină în jurul proprietăţii când avea doar nouă ani.

Brad este cel de care ascultă mai mult copiii, mai spune bona, subliniind „Nu au nici un control asupra copiilor. În mijlocul nopţii aleargă pe holuri, trezindu-şi părinţii.”

Alte surse spun că a fost o mare provocare pentru Brad să crească aceşti copii. Se ştie că obişnuia să ţipe la ei şi încerca să le impună reguli, în timp ce Angelina nu făcea asta niciodată.

Fiica lor Shiloh, de exemplu, se îmbrăca în băiat de când avea trei ani şi jumătate, iar părinţii au susţinut-o. Brad spunea: „Va trebui să-i spunem John.”

Iar excentricităţile nu se opresc aici. Atracţia lui Maddox pentru arme şi arte marţiale a fost încurjată de părinţi. Când avea şase ani, Angelina spunea cu mândrie: „Este complet înnebunit după război şi arme. Aşa că de Ziua Mamei, mi-a desenat o mitralieră, iar Brad a făcut un colier după ea, ceea ce este chiar drăguţ.” Când avea şapte ani, Angelina se gândea să-i facă o colecţie de pumnale. Ea a declarat, atunci, revistei W: „Mama mea m-a dus să-mi cumpăr primul pumnal când aveam 11 sau 12 ani, aşa că i-am cumpărat deja unul lui Maddox”. La aniversarea a opt ani, Maddox a fost dus să viziteze o tabără de refugiaţi în Irak.

Cei care au petrecut puţin timp cu familia spun că haosul guvernează.

S-au tot mutat dintr-o casă în alta, au lăsat copiii cu dădacele când au fost nevoiţi să plece pentru diverse proiecte, iar uneori plecau pur şi simplu pentru a scăpa de hărmălaie.

Când avea nevoie de linişte, Angelina închiria un apartament la un hotel din Los Angeles.

Dădacele se uitau la desene animate cu copiii la orice oră din noapte doreau aceştia, în timp că părinţii dormeau liniştiţi în camera lor. Bonele erau extenuate, una dintre ele a demisionat în 2008, după ce lucrase luni întregi 24 de ore din 24, fără concendiu şi zile libere.

O bonă povesteşte că Brad le schimba brusc programul şi nu ţinea cont de mesele sănătoase stabilite. „Odată au luat gemenele în mijlocul nopţii şi au mers în Iordania să le dea îngheţată”.

În plus, spune bona, copiii au probleme de abandon, aşa că au nevoie de rădăcini şi prieteni, toate lucrurile pe care nu le au.


Citeşte şi Angelina Jolie vrea să fie liberă. Actrița a cerut să divorțeze. Brad Pitt spune că cel mai important este binele copiilor



Surse familiare cu situaţia declară pentru TMZ că Brad şi Angelina, alături de copiii cuplului, au zburat cu un avion privat miercurea trecută, iar pe parcursul zborului Brad Pitt ar fi consumat droguri (marijuana) şi i-ar fi abuzat pe copii verbal şi fizic. Sursele declară, de asemenea, că actorul american a început să ţipe şi s-a purtat agresiv în faţa copiilor, scrie Mediafax.

Mai mult, TMZ afirmă că avionul ar fi aterizat în jurul orei 8 seara, iar martorii spun că Brad Pitt era în continuare foarte agresiv şi pe pista de aterizare, şi ar încercat să plece cu un autobuz care era situat pe pistă.

Sursele mai afirmă că o persoană care se afla la bordul avionului sau pe pistă ar fi raportat incidentul către L.A. County Dept. of Children and Family Services. Se pare că Brad şi Angelina au făcut deja declaraţii poliţiei, dar şi copiii urmează să fie interogaţi de departamentul poliţiei ce se ocupă de probleme familiale şi de creşterea copiilor.

Aparent, LAPD se ocupă de caz, deoarece e vorba de abuz asupra copiilor. Nu se cunosc detaliile abuzului, dar se presupune că a fost atât fizic, cât şi verbal.

Sursele spun că acesta este motivul pentru care Jolie a intentat divorţul, după ce s-a despărţit de Pitt a doua zi după incident.

O sursă apropiată de Pitt a declarat pentru TMZ: “El ia lucrurile foarte în serios. Brad se declară nevinovat, nu i-a abuzat în vreun fel pe copii. E o situaţie nefericită că oamenii implicaţi continuă să-l prezinte în cea mai proastă lumină”.

 

Cele mai citite

Zero dezbateri despre viitorul UE

În România, parcă nici nu s-ar organiza alegeri europarlamentare. Nicio temă majoră despre viitorul Uniunii Europene nu este urcată pe portativul de campanie electorală....

Alina Gorghiu salută că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, din dosarul privind accidentul din localitatea 2 Mai, va fi transferată

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a salutat faptul că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, care avea în soluţionare la Judecătoria Mangalia dosarul privind accidentul din localitatea...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă