20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCutremur la Hollywood: Angelina Jolie și Brad Pitt și-ar negocia divorțul

Cutremur la Hollywood: Angelina Jolie și Brad Pitt și-ar negocia divorțul

Celebrii actori Angelina Jolie și Brad Pitt ar negocia termenii divorțului, relatează Hollywood Reporter, citând surse. 

Cei doi actori ar avea vieți separate de un an, a spus o sursă din anturajul vedetelor pentru revista In Touch. În timpul vacanței de Crăciun, după o serie de certuri, Angelina (40) și Brad (52) s-ar fi împăcat, deși Pitt ar fi gata să depună actele pentru divorț, pentru că simte că Jolie ”nu îl ascultă”. 

”Și-au dedicat viețile filmelor, luptei pentru drepturile omului și copiilor și nu le-a mai rămas timp pentru ei. Și, atunci când reușesc să se vadă, mai mult se ceartă sau nu vorbesc unul cu celălalt”, ar fi declarat sursa pentru revista In Touch. 

De asemenea, într-un interviu acordat The Telegraph, în noiembrie anul trecut, Jolie a recunoscut că se ceartă cu Brad Pitt ”ca orice cuplu” și că ”sunt zile în care ne scoatem reciproc din minți și avem nevoie de spațiu”. 

Sursa a mai spus că ruptura ar urma să fie anunțată în luna februarie. 

Cei doi actori s-au căsătorit în august 2014, dar erau împreună din 2005, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”Mr. and Mrs Smith”. Ei au șase copii:  trei biologici, Shiloh (9 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 7 ani, şi trei adoptaţi, Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (10 ani).
 

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă