20 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la...

Cum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la „Top Gear”

Prezentatorul emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson a comentat pentru prima dată public decizia postului de televiziune BBC de a-l suspenda, la o licitație caritabilă din Londra, informează contactmusic.com.

Citește și: Fanii Top Gear cer înlocuirea lui Jeremy Clarkson cu un alt prezentator. Despre cine este vorba

Clarkson a insultat postul de televiziune și a spus că „Top Gear” a fost o emisiune foarte bună, pe care BBC a distrus-o.

Prezentatorul „Top Gear” a licitat 100.000 de lire sterline pentru șansa de a se plimba cu o mașină pe pista la care s-au desfășurat filmările emisiunii BBC.

„Nu îmi forțez concedierea, dar mi-ar plăcea să mă plimb pentru o ultimă dată. Voi plimba pe cineva cu orice mașină voi putea obține. Sunt suspendat, așa că voi conduce, probabil, un Austin Maestro”, a spus starul.

Citește și: Topul gafelor făcute de prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson

Clarkson va afla decizia finală a postului de televiziune în privința concedierii lui, după data de 23 martie.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC după ce prezentatorul a insultat și a lovit în față un producător al emisiunii „Top Gear”.

Cele mai citite

Banca Mondială finanțează proiecte medicale, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Ciolacu

Banca Mondială finanțează în România proiecte medicale, de învățământ, de transport și de management al riscului la dezastre, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Șeful Executivului...
Ultima oră
Pe aceeași temă