27.8 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe notă a obţinut la BAC fiica interpretului ADRIAN ENACHE. La ce...

Ce notă a obţinut la BAC fiica interpretului ADRIAN ENACHE. La ce facultate va susţine examen de admitere

Fiica artistului Adrian Enache, Diana-Andreea, a obţinut media 8,6 la examenul de Bacalaureat, după ce a depus contestaţie la Sociologie.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea rezultatele obţinute de fiica artistului Adrian Enache, Diana-Andreea, la examenul de Bacalaureat, dar şi imagini cu adolescenta şi tatăl ei.

Diana Enache a obţinut, iniţial, media 8.15, cu nota 6.95 la Sociologie. Însă, după contestaţie, nota la această materie a crescut la 8,3.

Citeşte şi: Ce notă a obţinut fiul lui MARCEL PAVEL la BAC, după CONTESTAŢII

„Ea este o elevă de nota 9, a început să plângă când a văzut rezultatul (la Sociologie – n.r.). Ea crede că merita măcar nota 7 şi doreşte ca profesorii să se uite încă o dată peste lucrarea ei. Ţine mult la note, pentru că vrea să se înscrie la Drept şi contează nota. În locul ei, eu eram deja în Grecia. Ea se duce să depună contestaţiile, e perfecţionistă. Eu sunt mândru de ea”, a declarat Adrian Enache pentru click.ro.

Citește și: REPORTAJ FOTO. „Doamne ajută! Să pice pe subiect!”. Cum se dă BAC-ul pe trotuarul din faţa liceului

Pentru admiterea la Facultatea de Drept, Diana are nevoie de o medie bună la examenul de Bacalaureat, deoarece aceasta va avea o pondere de 50% din nota finală. Pentru celelalte 50 de procente din media de admitere, fiica artistului va da un examen scris de Logică.

Cele mai citite

Român, arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei

Un cetăţean român a fost arestat preventiv, fiind acuzat de procurorii DIICOT de infracţiunea de trădare, după ce a trimis la Ambasada Rusiei de...

E OFICIAL! Xavi, OUT de la FC Barcelona

Clubul catalan FC Barcelona a anunțat astăzi despărțirea de tehnicianul spaniol Xavi Hernandez, care nu va mai continua la formația blaugrana din sezonul următor. „Preşedintele...

Ministrul Tîlvăr refuză dezvăluirea detaliilor secrete

România este de 20 de ani membră NATO și armata ei încă e copleșită de tehnică sovietică.  Tehnica sovietică reprezintă 70% din înzestrarea Armatei...
Ultima oră
Pe aceeași temă