19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorii Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch, printre preferaţii reginei Marii Britanii

Actorii Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch, printre preferaţii reginei Marii Britanii

Actorii Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch, jucătorul de rugby Jonny Wilkinson și cântărețul nord-irlandez Van Morrison se numără printre personalitățile onorate de regina Marii Britanii, conform listei tradiționale de distincții regale publicată vineri, informează Agerpres.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actorii Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch, jucătorul de rugby Jonny Wilkinson și cântărețul nord-irlandez Van Morrison.

Vedeta rugby-ului englez Jonny Wilkinson, al cărui nume a fost inclus din greșeală într-o precedentă listă de recompense, a fost ridicat la rangul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (Commander of the Most Excellent Order of the British Empire CBE), relatează France Presse.

Citeşte şi: Morgan Freeman, SURPRIZĂ pentru fani

Printre alți sportivi, care reprezintă 5% dintre beneficiarii acestor recompense regale, figurează fostul fotbalist englez Frank Lampard (Order of the British Empire, OBE) și căpitanul echipei naționale feminine de fotbal, Casey Stoney (MBE).

Van Morrison, al cărui amestec unic de muzică blues, country, soul și funk adus i-a adus faima la nivel mondial, este onorat pentru serviciile aduse muzicii și turismului în Irlanda de Nord.

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlinește 89 de ani

 

Cele mai citite

E oficial! Adrian Vasile, OUT de la CSM București! Primele declarații ale antrenorului

Așa cum toată lumea se aștepta, CSM Bucureşti s-a despărțit de Adrian Vasile, după ce antrenorul nu a reușit să o califice pe noua...

Bătaie în Parlament: Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu -VIDEO

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament, între Dan Vîlceanu şi Florin Roman, care a avut loc în antecamera sălii de plen, în...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...
Ultima oră
Pe aceeași temă