3.5 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeEconomieFoto interviuActorii Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch, printre preferaţii reginei Marii Britanii

Actorii Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch, printre preferaţii reginei Marii Britanii

Actorii Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch, jucătorul de rugby Jonny Wilkinson și cântărețul nord-irlandez Van Morrison se numără printre personalitățile onorate de regina Marii Britanii, conform listei tradiționale de distincții regale publicată vineri, informează Agerpres.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actorii Eddie Redmayne și Benedict Cumberbatch, jucătorul de rugby Jonny Wilkinson și cântărețul nord-irlandez Van Morrison.

Vedeta rugby-ului englez Jonny Wilkinson, al cărui nume a fost inclus din greșeală într-o precedentă listă de recompense, a fost ridicat la rangul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (Commander of the Most Excellent Order of the British Empire CBE), relatează France Presse.

Citeşte şi: Morgan Freeman, SURPRIZĂ pentru fani

Printre alți sportivi, care reprezintă 5% dintre beneficiarii acestor recompense regale, figurează fostul fotbalist englez Frank Lampard (Order of the British Empire, OBE) și căpitanul echipei naționale feminine de fotbal, Casey Stoney (MBE).

Van Morrison, al cărui amestec unic de muzică blues, country, soul și funk adus i-a adus faima la nivel mondial, este onorat pentru serviciile aduse muzicii și turismului în Irlanda de Nord.

Citeşte şi: GALERIE FOTO. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii împlinește 89 de ani

 

Cele mai citite

Grefierii protestează în fața ICCJ, cerând plata salariilor restante

Grefieri din toate județele participă la un protest în fața sediului din București al Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ). Mitingul de protest este...

Festivalul de film fantastic Dracula TiMes, parte a Dracula Film Festival, s-a încheiat

Dacre Stoker, stră-stră-nepotul lui Bram Stoker, autorul cărții Dracula (1897), a participat la Dracula TiMes cu prezentarea „Stoker on Stoker, Misterele din culisele scrierii...

Statele Unite vor desființa vizele pentru români din anul 2025, susține premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, cu prilejul vizitei sale în SUA, că Statele Unite vor renunța să mai ceară vize cetățenilor români începând cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă