Foto: Arhivă

Astăzi se lansează LANC, prima monedă virtuală românească

O platformă de freelancing construită de trei români anunță listarea primei monede virtuale românești, care se va numi LANC.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.06.2021 - 11:26

O platformă de freelancing construită de trei români anunță, miercuri, listarea primei monede virtuale românești, care se va numi LANC.

Moneda virtuală românească va deveni disponibilă pentru tranzacționare pe bursa DigiFinex începând de miercuri, ora 11 (ora României), anunță un comunicat de presă transmis la data de 16 iunie 2021. Platforma pentru freelanceri, denumită Lanceria, urmează să accepte și plata cu această criptomonedă.

“LANC va susține Lanceria.io, platformă pentru freelanceri care va accepta în premieră și plata în criptomonede, datorită tehnologiei blockchain care stă la baza proiectului. Așteptăm cu nerăbdare tranzacționarea acestei monede, care a beneficiat de susținere mult peste așteptări, în condițiile în care a strâns peste un milion de dolari în doar două săptămâni de la înființarea firmei”, declară Robert Tudor, COO Lanceria.io. 

Proiectul a trecut prin două runde de finanțare, în care a vândut în total 150 de milioane de monede.

Lanceria.io e prima platformă pentru freelanceri din lume construită pe tehnologia blockchain, susținută de inteligența artificială.

Comentarii