13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăAlegeri 2016Locuri de muncă vacante

Locuri de muncă vacante

10.309 locuri de muncă vacante au fost înregistrate în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în săptămâna 17-23 iunie 2011.

Bucureşti şi judeţele Cluj, Iaşi, Arad, Hunedoara, Sibiu şi Bihor au avut cele mai multe poziţii incluse în evidenţe. La polul opus, judeţele Caraş-Severin, Ialomiţa, Covasna, Buzău, Olt, Mehedinţi, Botoşani, Prahova, Sălaj şi Giurgiu au avut înregistrate sub 80 de locuri de muncă.

La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite 788 locuri de muncă pentru ingineri şi subingineri, directori magazin, programatori, consilieri financiar-bancar, medici specialişti, inspectori asigurări şi consilieri juridici.

Pentru studii medii, profesionale şi lucrători necalificaţi sunt disponibile 9.521 locuri de muncă, în industria confecţiilor şi cea de îmbrăcăminte-ţesături find cele mai multe (peste 1.800). Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php, unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă