Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Omor cu tam-tam

Până în zori, muzicanții au bătut cu disperare în tobe, iar la venirea zilei, cei opt lupi erau toți întinși pe jos.

Share

Marius Cosmeanu 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2014 - 21:34

ISTANBUL. Trei tineri muzicanți, cu trei clarinete și trei tobe mari, porniseră ieri, urmând să cânte a doua zi la o nuntă.

Surprinși pe drum de viscol, s-au adăpostit într-o moară părăsită. În cursul nopții, opt lupi au pătruns în moară printr-o gaură a zidului. Unul dintre cei trei muzicanți, căutând să sperie lupii, a început să bată din tobă. Zgomotul a speriat lupii, care au căutat gaura din zid pentru a fugi. Ceilalți muzicanți au început și ei să bată cu disperare tobele, înnebunind de spaimă lupii. Fiarele, căutând o scăpare, s-au izbit de ziduri cu atâta putere, încât s-au rănit grav și în cele din urmă și-au zdrobit capetele.

Până în zori, muzicanții au bătut cu disperare în tobe, iar la venirea zilei, cei opt lupi erau toți întinși pe jos cu capetele sfărâmate. Cei trei tovarăși i-au jupuit, iar blănurile le-au dăruit tinerilor căsătoriți.

Agenția Rador, 1938

Citește totul despre:

Comentarii