Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primarul care a avut relații sexuale cu două minore, pus sub acuzație penală

O organizaţie din Iaşi a depus denunț penal împotriva primarului comunei Mogoşeşti Siret, cel care a recunoscut în instanţă că a avut relaţii sexuale cu două minore chiar în sediul Primăriei. De asemenea, organizația cere reacții ferme din partea PNL, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

20.01.2020 - 16:02

Grupul civic Reset anunță pe Facebook că a formulat luni un denunț penal împotriva primarului: „Opinia publică este contrariată de faptul că, în dosarul instrumentat în această speță, primarul a fost anchetat doar în calitate de martor (!), el fiind, de fapt, beneficiarul serviciilor sexuale puse la dispoziție de un proxenet”.

Totodată, organizația a trimis câte o scrisoare președintelui PNL Iași, Costel Alexe, și președintelui PNL, Ludovic Orban, în care cere excluderea din partid a primarului Butnariu și retragerea oricărui sprijin politic: „Considerăm că menținerea dlui Butnariu în partid însemnă că PNL își asumă faptele, conduita și comportamentul inacceptabil al unui înalt funcționar și că nu a înțeles nimic din gravitatea unui fenomen deosebit de îngrijorător – traficul de persoane și proxenetismul - care trebuie combătut cât mai rapid și mai eficient”.

Reset atrage atenția că rolul unui primar este de a proteja membrii comunității care l-au ales și de a veghea ca cetățenii să fie în siguranță, mai ales când aceștia provin din categorii defavorizate, și de a fi un exemplu de moralitate, corectitudine și integritate pentru comunitate.

„Conduita și faptele sale, astfel cum reies din înseși declarațiile sale în instanță, dovedesc contrariul. În plus, faptul că un primar în funcție (la momentul respectiv, dar și în prezent) a apelat la un proxenet poate duce la supoziția că ar putea avea cunoștințe despre existența unor rețele de trafic de carne vie în zona al cărei primar este”, arată Reset.

Primarul comunei Mogoşeşti Siret, judeţul Iaşi, a recunoscut în instanţă, unde era audiat ca martor într-un dosar în care erau judecate cinci persoane pentru trafic de minori şi complicitate la viol, că a întreţinut relaţii sexuale cu două fete chiar în sediul Primăriei. Totul a plecat de la o plângere a uneia dintre fete împotriva unuia dintre inculpaţi.

„Martorul a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei, cu numita (..) şi cu persoana vătămată (...), care i-au fost aduse de către inculpatul (...) plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei", potrivit motivării.

Citește totul despre:

Comentarii