Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Managerul Spitalului Județean Neamț, patron de pompe funebre, a fost schimbat din funcție

Președintele Consiliului Județean Nemț, Ionel Arsene, l-a eliberat din funcție pe managerul Spitalului Județean Neamț;

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.05.2020 - 11:52

Managerul Spitalului Județean Neamț, pe care ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, abia îl numise în funcție, a fost eliberat din această funcție printr-o decizie a Consiliul Județean Neamț, condus de Ionel Arsene - care este și președinte al filialei județene PSD.

Această decizie a fost posibilă după ce, conform ultimei forme de aplicare a HG privind stare de alertă, ministrul Sănătății nu mai are dreptul să numească șefi de spitale, acest rol revenind autorităților județene sau ale Municipiului București.

Managerul demis fusese criticat pentru faptul că nu are experiență de șef de spital, el fiind, anterior, patron de firmă de pompe funebre.

Pe postul de manager al Spitalului Județean Neamț a fost numit, provizoriu, un medic militar.

Comentarii