Accident feroviar grav în Elveția. Cel puțin 30 de persoane, rănite

Cel puțin 30 de persoane au fost rănite, luni, după ce două trenuri s-au ciocnit, luni, în regiunea elvețiană Andermatt,.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

11.09.2017 - 17:30

Cel puțin 30 de persoane au fost rănite, luni, după ce două trenuri s-au ciocnit, luni, în orașul elvețian Andermatt, potrivit Express.co.uk

UPDATE 17,30: "Niciun rănit nu este în pericol să își piardă viața", a precizat o purtătoare de cuvânt a poliției din cantonul Uri, citată de AFP.

Accidentul s-a produs cu puțin timp înainte de prânz, în timpul unei manevre a unui tren al companiei regionale Matterhorn-Gotthard-Bahn, care era format dintr-o locomotivă și cinci vagoane și care transporta circa 100 de pasageri.

Manevra consta în a deplasa pe o șină paralelă locomotiva, aflată la capătul trenului, pentru a o plasa în fața trenului.

Nu au fost oferite deocamdată informații privind gravitatea rănilor sau amploarea pagubelor.

Poliția cantonală, precum și Serviciul Elvețian de Anchetă privind Securitatea (SESE) au deschis o investigație pentru a stabili circumstanțele accidentului.


Potrivit poliției elvețiene, trenurile s-au ciocnit într-o gară din centrul Elveției, în orașul Andermatt.

La scurt timp, echipaje de salvare au fost trimise la locul incidentului. Poliția nu a făcut precizări despre starea de sănătate a victimelor. Totodată, străzile din apropierea gării au fost închise.

Din primele informații, în trenuri s-ar fi aflat aproximativ 100 de persoane.

 Știre în curs de actualizare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...