Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Naistul Gheorghe Zamfir divorţează după un mariaj de 16 ani

Naistul Gheorghe Zamfir divorţează de soţia sa, Marie Noelle, după un mariaj de 16 de ani, luni, la primul termen al procesului de la Judecătoria Sectorului 1 avocaţii acesteia spunând că o instanţă din Franţa a luat în ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.10.2010 - 13:08

Naistul Gheorghe Zamfir divorţează de soţia sa, Marie Noelle, după un mariaj de 16 de ani, luni, la primul termen al procesului de la Judecătoria Sectorului 1 avocaţii acesteia spunând că o instanţă din Franţa a luat în discuţie cererea de divorţ şi a stabilit ca dosarul să fie judecat acolo, potrivit Mediafax.

Gheorghe Zamfir s-a prezentat, luni, la Judecătoria Sectorului 1, unde a introdus, în urmă cu câteva luni, cererea de divorţ, dar nu a dorit să participe la discuţiile din sala de judecată.

La primul termen al procesului, avocaţii lui Marie Noelle Zamfir au spus că în 27 septembrie o instanţă din regiunea franceză Fountainebleu a luat deja în discuţie cererea de divorţ introdusă de soţia lui Gheorghe Zamfir şi a stabilit deja, în cadrul acelei acţiuni, că este de competenţa instanţei franceze să soluţioneze această cauză.

Instanţa Judecătoriei Sectorului 1 a cerut avocaţilor să aducă documentele din acţiunea de divorţ depusă în Franţa de Marie Noelle, pentru a constata dacă într-adevăr o instanţă franceză s-a pronunţat cu privire la competenţa de soluţionare, stabilind ca următorul termen în procesul de divorţ să aibă loc în 6 decembrie.

În timpul dezbaterilor de la instanţă, Gheorghe Zamfir a aşteptat în faţa Judecătoriei Sectorului 1.

Întrebat de jurnalişti de ce nu se prezintă în faţa instanţei în procesul de divorţ pe care l-a intentat, Gheorghe Zamfir, care a stat în faţa Judecătoriei Sectorului 1 în timpul dezbaterilor, a refuzat să răspundă şi a fugit spre maşină. Imediat după ce a aflat că procesul s-a amânat, Gheorghe Zamfir a plecat de la Judecătoria Sectorului 1, fără să facă niciun fel de declaraţii.

Marie Noelle (62 de ani) şi Gheorghe Zamfir (69 de ani) s-au cunoscut în 1989, în Franţa, la un concert, când Zamfir s-a îndrăgostit de ea. Pe atunci, Marie Noelle era căsătorită cu primul ei soţ şi nu i-a răspuns în niciun fel lui Zamfir. S-au reîntâlnit însă după câţiva ani, când Marie Noelle era divorţată şi singură. S-au căsătorit de Sfânta Maria Mică, în 1994, la Primăria din Flagy, Franţa.

Fiica vitregă a lui Gheorghe Zamfir, Sarah Stajic, a povestit, în iulie, echipei "Happy Hour", că îşi aminteşte cum problemele au început la scurt timp după nuntă.

Fiica vitregă a lui Zamfir a mai povestit atunci că acesta nu doar a înşelat-o pe mama ei în repetate rânduri, ci a şi bătut-o şi s-a folosit de banii ei.

Aceasta a mai spus că mama ei a depus actele de divorţ anul trecut. "Mama a intentat divorţul acum un an, iar eu am fost împreună cu ea la avocat, vara trecută. Am plecat fără să-i spunem lui, iar când el a primit citaţia a mers la presă şi a anunţat că de fapt el a intentat divorţul, ceea ce nu este adevărat! E o minciună, e un mincinos!", spunea atunci Sarah Stajic.

De ani buni, averea lui Gheorghe Zamfir a ajuns pe mâna fiscului francez pentru că nu şi-ar fi plătit impozite de milioane de euro. În ultimii ani, acesta ar fi avut relaţii cu naista Gina Tănase şi cu cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Beca, potrivit sursei citate.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...