20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAmeninţare cu bombă la Ministerul Muncii

Ameninţare cu bombă la Ministerul Muncii

UPDATE: Pirotehniştii şi jandarmii au finalizat cercetările, potivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a precizat că poliţiştii urmează să-l identifice pe cel care a dat alarma falsă. Dacă va fi depistat, bărbatul riscă o amendă de până la 5.000 de lei sau pedeapsa cu închisoarea.

 

Poliţia Capitalei a recepţionat, miercuri seară, un apel din partea unui bărbat care spunea că în sediul Ministerului Muncii a fost amplasată o bombă.

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, la Realitatea Tv, că în jurul orei  21.37 un bărbat a  anunţat că există o bombă în clădirea Ministerului Muncii. Aceasta a mai spus că a fost anunţat biroul de pirotehnică iar clădirea a fost evacuată.

Ioana Şanta, purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii, a declarat că apelul a fost primit în jurul orei 20.55. Aceasta a mai spus că în clădire erau prezente numai trei persoane, care au fost evacuate de către forţele de ordine aflate la faţa locului.

Atât purtătorul de cuvânt al Poliţiei cât şi cel al Ministerului Muncii sunt de părere că este vorba de o alarmă falsă, însă au fost luate toate măsurile de protecţie. La faţa locului sunt prezente echipe de genişti, iar verificarea ar putea dura mai mult de o oră.

Întrebată dacă vreo persoană necunoscută ar fi putut intra în sediul Ministerului Muncii, Ioana Şanta a declarat la Realitatea TV că “este exclus acest lucru deoarece accesul în clădire se face numai  pe bază de buletin sau legitimaţie de angajat”.

Ministrul muncii Sebastian Lăzăroiu nu se afla în clădire în momentul ameninţării, acesta aflându-se în Bruxelles.

revenim cu amănunte

Cele mai citite

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Céline Dion, primul interviu acordat după diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? E vina...

Într-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artistă de origine canadiană Céline Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă