12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAnchetă în Iași după ce cadavrele a două persoane au fost găsite...

Anchetă în Iași după ce cadavrele a două persoane au fost găsite într-un apartament

O femeie de 85 de ani şi fiul acesteia, de 49 de ani, au fost găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau, situat în cartierul ieşean Păcurari. Vecinii celor doi au alertat Poliţia, după ce au constatat un miros puternic în scara blocului.

Poliţiştii şi pompierii s-au deplasat la faţa locului, găsind cele două cadavre în apartament, în stare inicipientă de putrefacţie.

Pe corpurile celor două persoane au fost găsite urme de lovituri, existând indicii că moartea a survenit în urma unor acte de violenţă.

Cele două cadavre au fost transportate la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii şi procurorii au declanşat cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi a identifica persoanele care au comis dubla crimă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor.

Vecinii afirmă că nu i-au mai văzut pe cei doi de peste o săptămână şi că erau persoane liniştite, care nu au creat probleme în blocul respectiv.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă