Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aglomeraţie pe A1, în zona podului peste râul Argeş

Centrul Infotrafic anunţă că este trafic aglomerat pe A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, sugerând trasee alternative.

Share

Rl online 0 comentarii

29.04.2019 - 14:02

"Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş ( Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă la această oră în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ 3 kilometri", anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţia recomandă rute alternative în vederea fluidizării traficului.

Pentru sensul spre Piteşti, traseul este: ieşire la km 30 (Palanca) – DJ 401A – Găiseni – Potlogi – DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 ( Corbii Mari);

În cazul celor care circulă pe sensul spre Capitală, varianta alterntivă este: ieşire la km 44 ( VânătoriiMici) - DN 61 – Crevedia Mare – DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 ( Bolintin –Vale).

Comentarii

loading...