30 C
București
marți, 9 iulie 2024
AcasăLifestyleDezvăluiri șocante făcute de Paris Hilton. Vedeta a fost abuzată sexual și...

Dezvăluiri șocante făcute de Paris Hilton. Vedeta a fost abuzată sexual și „îndopată” cu medicamente

Paris Hilton a povestit un episod tulburător din viața ei, momentul când a fost forțată să ia medicamente și abuzată sexual la școala din Utah.

Paris Hilton a dezvăluit că a fost „abuzată sexual” și forțată să ia medicamente în adolescență, chiar de către personalul școlii Provo Canyon din Utah. Vedeta a depus mărturie la Capitol Hill, aducând la cunoștință abuzurile la care sunt supuși copiii în sistemul de protecție socială din SUA, notează presa internațională.

Hilton și-a amintit că, în adolescență, a fost „imobilizată violent și târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în izolare” de către personalul școlii. Aceasta nu a dat vina pe părinții ei, deoarece crede că aceștia au fost „înșelați” și „manipulați” de internatul din Utah.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Executări silite prin e-Factura. Primele informații

Cerințele salariale exagerate în raport cu experiența candidaților, dificultățile în retenția și motivarea angajaților, cât și discrepanța dintre CV și cunoștințele deținute reprezintă provocările...
Ultima oră
Pe aceeași temă