33.5 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăLifestyleSorin Bontea a câștigat unul dintre procesele intentate de Antena Group

Sorin Bontea a câștigat unul dintre procesele intentate de Antena Group

Sorin Bontea a obținut o victorie importantă în justiție! Renumitul bucătar a câștigat unul dintre procesele intentate de Antena Group împotriva sa.

Curtea de Apel din București a emis o sentință definitivă în favoarea lui Bontea, confirmând că fostul jurat de la „Chefi la Cuțite” are dreptul să primească o sumă de bani din partea Antena Group.

Procesul a fost inițiat de Antena Group împotriva celor trei chefi celebri: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în încercarea de a împiedica apariția acestora în emisiunea „MasterChef” de la Pro TV. Decizia finală a Curții de Apel a consolidat victoria lui Bontea și a confirmat că Antena Group nu poate bloca participarea sa la emisiunea de la postul concurent.

Astfel, Sorin Bontea a câștigat definitiv procesul împotriva Antena 1, alături de colegii săi Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Sentința Curții de Apel a fost pronunțată, marcând un succes important pentru celebrul bucătar și echipa sa.

„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimaţi a cheltuielilor de judecată efectuate în apel, respectiv 14.807,17 lei către intimatul pârât Bontea Sorin şi 10.659,88 lei către intimata PRO TV S.R.L. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.06.2024”, a fost decizia dată de Curtea de Apel București, potrivit Pagina de Media.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă