21.5 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaNancy Pelosi, vizită neanunțată la Kiev

Nancy Pelosi, vizită neanunțată la Kiev

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi, l-a vizitat pe preşedintele Zelenski la Kiev, transmite The Guardian, scrie news.ro.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a publicat, duminică, o înregistrare video care o arată pe Pelosi împreună cu o delegaţie de reprezentanţi ai SUA.

În scurta înregistrare video, Pelosi îi spune preşedintelui ucrainean: “Vă vizităm pentru a vă mulţumi pentru lupta voastră pentru libertate… Lupta voastră este o luptă pentru toată lumea. Aşa că angajamentul nostru este să fim aici pentru voi până când lupta se va încheia”.

Alături de videoclip, Zelenski a postat mesajul: ”Întâlnire cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor a SUA, Nancy Pelosi, la Kiev. Statele Unite sunt un lider în sprijinul puternic al Ucrainei în lupta împotriva agresiunii ruseşti. Vă mulţumim pentru că ne ajutaţi să protejăm suveranitatea şi integritatea teritorială a statului nostru”.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Rusia se gândește să taxeze companiile care folosesc software străin

Rusia ar putea percepe taxe de la companiile naționale pentru utilizarea de software străin, a declarat marți ministrul Dezvoltării Digitale, Maksut Shadaev, citat de...

Râmnicu Sărat sub asediul delapidărilor și neregulilor cu fonduri europene

Râmnicu Sărat, un oraș considerat până de curând un model de colaborare între autoritățile locale și organizațiile nonguvernamentale, se confruntă acum cu un...

Mutarea cu care Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim

Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD a anunțat în urmă cu câteva luni. Decizia a...
Ultima oră
Pe aceeași temă