14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialAutobuz răsturnat în județul Brașov

Autobuz răsturnat în județul Brașov

Un autobuz cu 15 pasageri s-a răsturnat, sâmbătă dimineața, în judeţul Braşov, între localităţile braşovene Codlea şi Ghimbav. Dinprimele contatări reiese faptul că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. O persoană a fost rănită în timpul accidentului, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, citat de Mediafax, accidentul s-a petrecut în jurul orei 09.00, după ce şoferul unui autobuz de transport persoane aparţinând companiei Codreanu şi care face curse locale a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar autovehiculul s-a răsturnat. În autobuz se aflau 15 pasageri şi, din fericire, a fost rănită uşor o singură persoană“, a spus reprezentantul Poliţiei Braşov.

La faţa locului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu trei ambulanţe, însă a fost nevoie doar de una singură, care a preluat-o pe persoana rănită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, victima acuza dureri la cap şi a fost transportată la spital pentru investigaţii, mai scrie Mediafax.

Tot sâmbătă dimineaţă, în acceaşi zonă a mai avut loc un accident rutier, o autoutilitară răsturnându-se pe şosea. În urma accidentului, două persoane au fost rănite şi transportate cu ambulanţele la spital.

Cele mai citite

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă