16.1 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialReţeta zilei. Cum se face "Rat Na" cu busuioc şi carne de...

Reţeta zilei. Cum se face “Rat Na” cu busuioc şi carne de porc

"Rat Na" este un tip de mâncare thailandeză, cu rădăcini în bucătăria cantoneză, care se găteşte, în mod obligatoriu, cu tăieţei din orez. În mod natural, prima condiţie pentru o "Rat Na" delicioasă o reprezintă nişte tăieţei din orez de bună calitate.

Ce-ţi trebuie pentru patru porţii?

– o caserolă cu busuioc proaspăt

-300 grame carne de porc fără grăsime

– un ardei iute roşu

– cinci ciuperci tăiate în patru bucăţi

– o lingură de pastă de chilli

– patru linguri de apă

– o lingură şi jumătate de sos de peşte

– o lingură şi jumătate de sos de stridii

– o lingură de zahăr

– o lingură de usturoi tocat

– o lingură de chilli dulce

– tăieţei de orez subţiri (200 grame)…citeşte continuarea pe travelzoom.ro

Cele mai citite

Sărăcie declarată, dar, în Securitate, cu Gușă plină

Ilustrație: Marian Avramescu În super anul electoral în curs, postul de telejustiție Realitatea începe să aibă un considerabil Plus de Gușă. Realitatea pe Păcur(ă)aru a...

SUA consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne “limitată”

Statele Unite(SUA) consideră în continuare că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne "limitată", la două zile după un bombardament mortal asupra acestui oraş din...

Ploi torențiale și vijelii, în aproape toată țara. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de ploi consistente, descărcări electrice şi vijelii, valabilă până mâine seară în 25...
Ultima oră
Pe aceeași temă