15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialReţeta zilei. Cum se face "Rat Na" cu busuioc şi carne de...

Reţeta zilei. Cum se face “Rat Na” cu busuioc şi carne de porc

"Rat Na" este un tip de mâncare thailandeză, cu rădăcini în bucătăria cantoneză, care se găteşte, în mod obligatoriu, cu tăieţei din orez. În mod natural, prima condiţie pentru o "Rat Na" delicioasă o reprezintă nişte tăieţei din orez de bună calitate.

Ce-ţi trebuie pentru patru porţii?

– o caserolă cu busuioc proaspăt

-300 grame carne de porc fără grăsime

– un ardei iute roşu

– cinci ciuperci tăiate în patru bucăţi

– o lingură de pastă de chilli

– patru linguri de apă

– o lingură şi jumătate de sos de peşte

– o lingură şi jumătate de sos de stridii

– o lingură de zahăr

– o lingură de usturoi tocat

– o lingură de chilli dulce

– tăieţei de orez subţiri (200 grame)…citeşte continuarea pe travelzoom.ro

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă