22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialEdge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D, din 6 iunie în România

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D, din 6 iunie în România

Filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D", de Doug Liman şi cu Tom Cruise în rolul principal, va avea premiera pe 6 iunie pe marile ecrane din Bucureşti şi din ţară, informează distribuitorul, MediaPro Distribution, citat de Mediafax.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu oraşe distruse şi milioane de victime umane, armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar este trimis direct în bătaia armelor.

Deşi este ucis în doar câteva minute, Bill Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa.

Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.

Doug Liman a regizat şi filmele cu mare succes de box office "Identitatea lui Bourne" (2002) şi "Domnul şi doamna Smith" (2005).

Cele mai citite

“Ucigașul tăcut” din România. O persoană moare la fiecare 30 de minute

Fenomenul grav în România este reprezentat de mortalitatea cauzată de infarctul miocardic. O persoană moare la fiecare 30 de minute. Această problemă de sănătate...
00:01:06

Video Protest Sectorul 1: Clotilde Armand Acuză Fraudă Electorală

București, 15 iunie 2024 - În Piața Victoriei din București, susținătorii primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, au organizat un protest cerând renumărarea voturilor. Aceștia...

Modificări de trasee, pentru mai multe linii ale STB, mâine

Cu ocazia organizării evenimentului sportiv „YOLO JERSEY”, duminică, 16.06.2024, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Mircea Vodă – pe tronsonul cuprins ȋntre Pasajul Mărăşeşti şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă