22.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialEleva din Brăila, care a căzut de la fereastra liceului în care...

Eleva din Brăila, care a căzut de la fereastra liceului în care învăța, a încercat să se sinucidă

O elevă de la Colegiul Național Gheorghe Munteanu Murgoci din Brăila a căzut, luni dimineața, de la etajul trei al clădirii, informează site-ul Obiectivbr.ro.

Asistentul medical șef al Colegiului Murgoci din Brăila a declarat că eleva care s-a aruncat de la etajul trei, luni dimineața, a încercat să se sinucidă, informează Agerpres.

„Eu am ajuns lângă copil imediat după ce a am fost anunţată. Era conştientă, căzută pe partea dreaptă, cu sânge la nas, piramida nazală tumefiată şi acuza dureri de spate. Am întrebat-o cum o cheamă, ce clasă este, ca să văd dacă este ancorată în realitate. Apoi am întrebat-o: cum ai căzut? Ea mi-a răspuns: am vrut să mă omor. De ce, am întrebat-o. Pentru că asta nu este viaţă, mi-a răspuns. Am stat şi i-am supravegheat funcţiile vitale până a venit Salvarea. Am învelit-o, nu am mişcat-o, ca să nu îi agravez leziunile interne, pentru că nu ştiam ce are. După ce va ieşi din spital, am vorbit şi cu mama şi i-am recomandat să-i facă un control la psihiatrie, la psiholog. Persoanele care fac tentative de suicid atât de mari repetă astfel de gesturi. Ferească Dumnezeu, ca a doua oară, să nu îl facă definitiv”, a spus Gina Sandu. 

Tânăra din clasa a IX-a este conștientă și nu a suferit leziuni care să îi pună viața în pericol, potrivit sursei citate. A suferit mai multe traumatisme cranio faciale și o ruptură de piramidă nazală. Un diagnostic precis va fi pus însă la finalizarea investigațiilor de specialitate, în special a examenului tomograf.Informația a fost confirmată și de medicul SAJ care i-a acordat primele îngrijiri. 

Conducerea liceului a declarat că ea nu a venit la prima oră și a întârziat, probabil, la a doua oră, astfel că nu a mai intrat în clasă. Ea a rămas să aștepte într-o sală liberă de la etajul trei, alături de altă colegă.

Fata s-a așezat pe pervaz, dești colega i-a atras atenția că ar putea să cadă. La un moment dat, aproape de sfârșitul orei, colega a ieșit din clasă și după câteva secunde fata a căzut. 

 

 

 

 

Cele mai citite

Cel puțin 19 răniți în urma atacurilor rusești auspra rețelelor electrice ucrainene

Cel puţin 19 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruseşti asupra reţelei electrice ucrainene produse sâmbătă, au anunţat autorităţile, citate de The Guardian,...

VIDEO. Show-ul “Românii au talent” a fost câștigat de Cristian Ciaușu

Cristian Ciauşu, un talentat tânăr de 14 ani care cântă la nai, a triumfat în finala sezonului 14 al emisiunii „Românii au talent” difuzată...

Andrei Rublev, eliminat de la Roland Garros. Rusul și-a pierdut cumpătul

Eliminarea lui Andrei Rublev în turul al treilea de la Roland Garros a fost una dintre surprizele majore ale turneului de tenis. Rusul, clasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă