34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentVIDEO. Show-ul "Românii au talent" a fost câștigat de Cristian Ciaușu

VIDEO. Show-ul „Românii au talent” a fost câștigat de Cristian Ciaușu

Cristian Ciauşu, un talentat tânăr de 14 ani care cântă la nai, a triumfat în finala sezonului 14 al emisiunii „Românii au talent” difuzată pe Pro TV, câștigând marele premiu de 120.000 de euro.

Ana Nuţă, în vârstă de 20 de ani, a obținut locul doi și un premiu de 20.000 de euro, impresionând publicul cu interpretarea piesei „Sara pe Deal”. Ansamblul Hecenii din Republica Moldova a reușit să se claseze pe locul trei, fiind recompensat cu un premiu de 10.000 de euro. Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost câștigat de Carla Munteanu, o tânără de 15 ani, care a încântat audiența cu un număr spectaculos de dans.

„Eram într-o tensiune constantă, dar s-a transformat în încântare. În fiecare zi, am stat în camera de hotel și am repetat ore întregi. Este un triumf al meu și o bornă în cariera mea”, a declarat Cristian Ciaușu, potrivit protv.ro.

Cristian, învingătorul finalei sezonului 14 al emisiunii „Românii au talent”, suferă de astm și a început să cânte la nai la vârsta de 8 ani, după ce a descoperit pe internet că instrumentele de suflat pot ameliora simptomele acestei afecțiuni. Practicarea naiului i-a adus într-adevăr o îmbunătățire a stării de sănătate, iar în timp a devenit un muzician talentat.

Mama sa, solistă de muzică populară și profesor de canto, este extrem de mândră de reușitele lui Cristian. Ea face parte dintr-un ansamblu folcloric și este dedicată învățării și promovării muzicii tradiționale românești. Visul lui Cristian este să devină cel mai bun naist din România și, după ce a câștigat marele premiu al emisiunii „Românii au talent”, are toate șansele să-și îndeplinească acest obiectiv.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă