24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialPrimăria Sectorului 5 îşi mută temporar sediul

Primăria Sectorului 5 îşi mută temporar sediul

Primăria Sectorului 5 se va muta într-o clădire de pe strada Constantin Mille nr. 10, din Sectorul 1 al Capitalei, pe durata lucrărilor de consolidare a sediului din Bulevardul Regina Elisabeta, informează Mediafax.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a avizat proiectul de hotărâre care prevede că Primăria Sectorului 5 primeşte în folosinţă gratuită imobilul situat în strada Constantin Mille nr. 10, pe toată durata lucrărilor de consolidare a clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 29-31, actualul sediu al instituţiei.

Potrivit proiectului, Primăria Sectorului 5 va suporta de la data preluării imobilului de pe strada Constantin Mille nr. 10 toate cheltuielile necesare folosinţei.

În expunerea de motive a proiectului se arată că imobilului din strada Constantin Mille nr. 10 are două etaje şi mansardă, o suprafaţă construită desfăşurată de 2.021,39 metri pătraţi, se află pe un teren în suprafaţă de 618,94 metri pătraţi şi aparţine Administraţiei Fondului Imobiliar (AFI).

Predarea-primirea imobilului din strada Constantin Mille se va face printr-un protocol încheiat între Administraţia Fondului Imobiliar şi Primăria Sectorului 5, după terminarea lucrărilor de amenajare şi punere în funcţiune, care vor fi realizate de AFI.

Cele mai citite

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...

Sindicatele din Cultură afirmă că nu cer o mărire salarială, ci respectarea unei decizii a ICCJ

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media "CulturMedia" afirmă că membrii acesteia nu cer o mărire salarială, ci respectarea unei decizii a ICCJ. Acest...

Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, vizită de lucru în Germania și Spania

Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, Gheorghe Cârciu, a efectuat, în perioada 16 - 19 mai 2024, o vizită de lucru în Republica Federală...
Ultima oră
Pe aceeași temă