25.8 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialIrina Begu și Monica Niculescu, învinse la Roma

Irina Begu și Monica Niculescu, învinse la Roma

Irina Begu și Monica Niculescu au fost înfrânte, sâmbătă seară,de favoritele Martina Hingis (Elveţia) și Sania Mirza (India), cu 6-3, 6-4, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma (WTA), transmite Agerpres. 

Principalele favorite s-au impus după o oră şi 18 minute. Begu şi Niculescu vor primi un cec de 30.920 euro şi 350 puncte WTA pentru performanţa lor. 

Citește și:  LIVE TEXT: Irina Begu a fost învinsă în Semifinala de la Roma în doua seturi de Serena Williams: 6-4, 6-1

Begu şi Niculescu nu aveau nicio victorie împreună înaintea turneului de la Foro Italico, după ce au evoluat împreună la Australian Open şi Madrid. La Roma, cele două reprezentante ale României au reuşit succese în faţa unor cupluri cotate cu şanse mai mari, Svetlana Kuzneţova/Anastasia Pavliucenkova (Rusia), Yung-Jan Chan (Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), favoritele numărul şase, şi Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Şvedova (Kazahstan), favoritele numărul trei. 

Perechile Begu/Niculescu şi Hingis/Mirza s-au mai întâlnit o dată, anul trecut, în finala turneului de la Wuhan, când cuplul elveţiano-indian (Santina) s-a impus cu 6-2, 6-3. 

Irina Begu a fost învinsă sâmbătă şi în semifinalele probei de simplu la Roma, de americanca Serena Williams, numărul unu mondial, cu 6-4, 6-1. 

Cele mai citite

Cine sunt românii care vor primi pensii mai mari din toamnă. Anunțul șefului Casei de Pensii

Începând cu 1 septembrie, 3 milioane de pensionari ar urma să primească bani în plus. Până atunci însă știm că modelul noilor decizii de...

Imediat după alegerile locale se măresc amenzile. Creșterea salariului minim brut implică și creșterea amenzilor

Salariul minim brut crește cu 400 de lei, de la 3300 la 3700 de lei, începând din data de 1 iulie 2024, dar creșterea...

Proiectul care vizează protejarea cotei unice de impozitare pentru următorii 10 ani, votat în Senat

O propunere legislativă, iniţiată de liberali, care vizează protejarea şi păstrarea cotei unice de impozitare în România pentru următorii zece ani, ajunge mâine pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă