20.4 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSportTenisJaqueline Cristian, eliminată de la Roland Garros

Jaqueline Cristian, eliminată de la Roland Garros

Jaqueline Cristian a fost eliminată în runda inaugurală a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a pierdut în două seturi, scor 6-4,7-5, meciul disputat împotriva letonei Jelena Ostapenko, campioană pe zgura pariziană în 2017.

Clasată pe locul 67 WTA, Jaqueline Cristian s-a înclinat în fața numărului 10 mondial după o oră şi 34 de minute. Jelena Ostapenko a fost net superioară la winners, cu 28-10, dar a făcut şi mai multe erori neforţate, 31-21.

În singurul meci direct disputat până acum împotriva Jelenei Ostapenko, Jaqueline Cristian se impusese cu 6-3, 7-6, în 2021, în optimi la Sankt Petersburg.

Ostapenko are în palmares un titlu campioana la Roland Garros, cucerit în 2017 după o finală dramatică disputată contra Simonei Halep.

Calificată în premieră pe tabloul principal la Roland Garros, Cristian s-a ales cu un cec de 73.000 de euro şi 10 puncte WTA.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Iohannis a aprobat peste 600 mil. euro pentru Autostrada Moldovei

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea contractului de finanţare pentru Autostrada A7 România, aferentă Mecanismului de redresare şi rezilienţă B, dintre România...

Condițiile lui Vladimir Putin pentru a opri operațiunea militară specială din Ucraina. “Sunt foarte simple”

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat că Rusia va înceta operațiunile militare din Ucraina și va intra în negocieri de pace sub anumite condiții. Putin...

Peste 30 de spectacole de teatru, muzică, dans și circ pot fi urmărite online anul acesta în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la...

Sibiu, 14 iunie. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), unul dintre cele mai mari și importante festivaluri de teatru din lume, extinde...
Ultima oră
Pe aceeași temă