20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSportTenisJaqueline Cristian, eliminată de la Roland Garros

Jaqueline Cristian, eliminată de la Roland Garros

Jaqueline Cristian a fost eliminată în runda inaugurală a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a pierdut în două seturi, scor 6-4,7-5, meciul disputat împotriva letonei Jelena Ostapenko, campioană pe zgura pariziană în 2017.

Clasată pe locul 67 WTA, Jaqueline Cristian s-a înclinat în fața numărului 10 mondial după o oră şi 34 de minute. Jelena Ostapenko a fost net superioară la winners, cu 28-10, dar a făcut şi mai multe erori neforţate, 31-21.

În singurul meci direct disputat până acum împotriva Jelenei Ostapenko, Jaqueline Cristian se impusese cu 6-3, 7-6, în 2021, în optimi la Sankt Petersburg.

Ostapenko are în palmares un titlu campioana la Roland Garros, cucerit în 2017 după o finală dramatică disputată contra Simonei Halep.

Calificată în premieră pe tabloul principal la Roland Garros, Cristian s-a ales cu un cec de 73.000 de euro şi 10 puncte WTA.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă