33.2 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăLifestyleNicki Minaj își cere scuze fanilor pentru că și-a amânat concertul după...

Nicki Minaj își cere scuze fanilor pentru că și-a amânat concertul după ce a fost arestată în Olanda

Nicki Minaj și-a cerut scuze fanilor în fața hotelului său din Manchester duminică dimineața pentru că a amânat un spectacol în Marea Britanie după ce a fost oprită de autoritățile olandeze, fiind acuzată că avea asupra sa droguri, scrie CNN.

„Vă iubesc și îmi pare atât de rău că s-a întâmplat asta în această seară”, a spus Minaj într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare.

Nicki Minaj dezvăluise anterior numele hotelului din Manchester într-o postare pe X și își invitase fanii să o întâmpine. “Mă duc pe balcon, așa că dacă sunteți afară voi putea să vă văd și s-ar putea să cobor. Voi fi acolo pentru aproximativ o oră. Rlly (n.r. într-adevăr) am vrut măcar să ajung să vă văd”, a spus ea.

Deși Nicki Minaj a fost eliberată din custodia poliției destul de repede, concertul care urma să aibă loc în aceeași seară la Manchester nu a putut avea loc.

Într-o declarație publicată atât de Live Nation, cât și de Co-op Live, locul de desfășurare a concertului, organizatorii s-au declarat „profund dezamăgiți” de neplăcerile cauzate.

„În ciuda eforturilor lui Nicki de a explora toate căile posibile pentru a face ca spectacolul din această seară să aibă loc, evenimentele de astăzi au făcut ca acesta să fie imposibil”, se arată în declarația publicată sâmbătă seara.

Într-o înregistrare video surprinsă pe Instagram Live a artistei hip-hop – care a fost ulterior difuzată online de diverse conturi de socializare – Minaj este auzită vorbind cu poliția pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, în timp ce ține în mână telefonul.

Când întreabă de ce i se spune să se urce în dubă, un oficial o informează că este „arestată”, adăugând ulterior, pentru „transport de droguri”. Minaj răspunde: „Nu am droguri asupra mea”.

Minaj se află în prezent în turneul mondial Pink Friday 2, în sprijinul celui mai recent album al său, lansat la sfârșitul anului trecut. Minaj a concertat joi seară la Amsterdam și urmează să concerteze duminică seară la Birmingham, în Marea Britanie.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia acuză SUA de responsabilitate pentru atacul Ucrainei asupra Crimeei

Ministerul Apărării din Rusia a declarat duminică că Washingtonul poartă responsabilitatea pentru un atac mortal asupra Crimeei anexate de Rusia de către Ucraina, care,...

Asistentul unui ministru din Marea Britanie numește planul privind migranții în Rwanda drept „prostie” într-o înregistrare audio scursă

Ministrul de interne din Marea Britanie a apărat, duminică, 23 iunie 2024, un asistent parlamentar care a numit planul guvernului de a deporta migranții...

Fostul campion Murray, exclus de la Wimbledon după o intervenție chirurgicală la spate

Fostul campion de două ori la Wimbledon, Andy Murray, a fost exclus din turneul de anul acesta după ce a suferit o intervenție chirurgicală...
Ultima oră
Pe aceeași temă