18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialIrina Begu și Monica Niculescu, învinse la Roma

Irina Begu și Monica Niculescu, învinse la Roma

Irina Begu și Monica Niculescu au fost înfrânte, sâmbătă seară,de favoritele Martina Hingis (Elveţia) și Sania Mirza (India), cu 6-3, 6-4, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma (WTA), transmite Agerpres. 

Principalele favorite s-au impus după o oră şi 18 minute. Begu şi Niculescu vor primi un cec de 30.920 euro şi 350 puncte WTA pentru performanţa lor. 

Citește și:  LIVE TEXT: Irina Begu a fost învinsă în Semifinala de la Roma în doua seturi de Serena Williams: 6-4, 6-1

Begu şi Niculescu nu aveau nicio victorie împreună înaintea turneului de la Foro Italico, după ce au evoluat împreună la Australian Open şi Madrid. La Roma, cele două reprezentante ale României au reuşit succese în faţa unor cupluri cotate cu şanse mai mari, Svetlana Kuzneţova/Anastasia Pavliucenkova (Rusia), Yung-Jan Chan (Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), favoritele numărul şase, şi Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Şvedova (Kazahstan), favoritele numărul trei. 

Perechile Begu/Niculescu şi Hingis/Mirza s-au mai întâlnit o dată, anul trecut, în finala turneului de la Wuhan, când cuplul elveţiano-indian (Santina) s-a impus cu 6-2, 6-3. 

Irina Begu a fost învinsă sâmbătă şi în semifinalele probei de simplu la Roma, de americanca Serena Williams, numărul unu mondial, cu 6-4, 6-1. 

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...

Statele Unite au în România 1800 de militari

Statele Unite au în România circa 1800 de militari, a declarat președintele Biden în fața președintelui Iohannis, mulțumindu-i șefului statului român pentru bunele condiții...
Ultima oră
Pe aceeași temă