23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialDoi frati – Bob si Mike Bryan – au castigat proba de...

Doi frati – Bob si Mike Bryan – au castigat proba de dublu la Australian Open

Perechea americană formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, cap de serie numărul unu, a câştigat sâmbătă proba de dublu din cadrul turneului Australian Open, stabilind totodată un record de 13 titluri de Grand Slam, anunta Mediafax.

Bob şi Mike Bryan au învins în finală, cu scorul de 6-3, 6-4, cuplul olandez Robin Haase/Igor Sijsling.
Cu acest al şaselea succes la Melbourne, fraţii Bryan au acumulat 13 titluri de Grand Slam, depăşind numărul de trofee obţinute de legendarii australieni John Newcombe şi Tony Roche (12) şi devenind cea mai titrată pereche din istorie.
Bob şi Mike Bryan le-au egalat pe surorile Venus şi Serena Williams, care au de asemenea 13 titluri de Grand Slam la dublu în palmares.
La proba de dublu masculin de la Australian Open au participat şi perechile Horia Tecău/Max Mirnâi (România/Belarus) şi Victor Hănescu/Martin Klizan (România/Slovacia), acestea fiind eliminate în turul doi.
Tot sâmbătă, australianul Nick Kyrgios a câştigat proba de juniori (victorie cu scorul de 7-6, 6-3 în faţa compatriotului său Thanasi Kokkinakis), iar croata Ana Konjuh s-a impus la junioare (scor 6-3, 6-4 în finala cu sportiva cehă Katerina Siniakova).

Cele mai citite

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă