14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialDoi frati – Bob si Mike Bryan – au castigat proba de...

Doi frati – Bob si Mike Bryan – au castigat proba de dublu la Australian Open

Perechea americană formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, cap de serie numărul unu, a câştigat sâmbătă proba de dublu din cadrul turneului Australian Open, stabilind totodată un record de 13 titluri de Grand Slam, anunta Mediafax.

Bob şi Mike Bryan au învins în finală, cu scorul de 6-3, 6-4, cuplul olandez Robin Haase/Igor Sijsling.
Cu acest al şaselea succes la Melbourne, fraţii Bryan au acumulat 13 titluri de Grand Slam, depăşind numărul de trofee obţinute de legendarii australieni John Newcombe şi Tony Roche (12) şi devenind cea mai titrată pereche din istorie.
Bob şi Mike Bryan le-au egalat pe surorile Venus şi Serena Williams, care au de asemenea 13 titluri de Grand Slam la dublu în palmares.
La proba de dublu masculin de la Australian Open au participat şi perechile Horia Tecău/Max Mirnâi (România/Belarus) şi Victor Hănescu/Martin Klizan (România/Slovacia), acestea fiind eliminate în turul doi.
Tot sâmbătă, australianul Nick Kyrgios a câştigat proba de juniori (victorie cu scorul de 7-6, 6-3 în faţa compatriotului său Thanasi Kokkinakis), iar croata Ana Konjuh s-a impus la junioare (scor 6-3, 6-4 în finala cu sportiva cehă Katerina Siniakova).

Cele mai citite

Pupăză din „Trăsniţi în NATO”, candidatul PNL pentru Primăria Băile Olănești

Actorul Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul caporalului Pupăză din serialul TV „Trăsniţi în NATO”, va fi candidatul PNL la Primăria staţiunii Băile Olăneşti. Anunţul a...

Plângere penală pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin

Un cetățean care se prezintă “militant civic” a depus plângere penală la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pe numele primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius...

Cotnari, partener oficial de vin al Galei Premiilor Gopo 202

Cotnari, una dintre cele mai prestigioase crame din România, anunță că va fi partener oficial de vin al celei de-a 18-a ediții a Galei...
Ultima oră
Pe aceeași temă